Hornsgatan 15

Slussen , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

17 - 24 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

På Hornsgatan 15, precis intill Slussen, ligger Slussgårdens kontorshotell. Ljusa rum med stora fönster, två möteslokaler och charmig gemensamhetsyta.

Fastigheten ligger på en lugn återvändsgränd alldeles vid Maria Magdalena kyrka och bara ett stenkast från Slussen och Götgatsbacken med caféer, restauranger och butiker.

På kontorshotellet finns rum mellan 17-24 kvm. Rummen kan hyras separat eller flera under ett kontrakt. Kontakta oss för att höra vilken storlek på rum som finns ledigt just nu.

Som hyresgäst på kontorshotellet har du tillgång till två sammanträdesrum, wifi och gemensamt pentry. I avtalet ingår även kaffe, städning och posthantering. Fler tjänster kan läggas till från Slussgårdens breda servicepalett. I Slussgårdens servicecenter på Hornsgatan 20 kan våra hyresgäster låna både vanlig cykel och elcykel.

Cykelrum finns i huset och cykelställ utanför. För dig som cyklar långt finns ett duschrum du kan boka access till. Även garage finns i huset.

Våra hyregäster kan hyra moderna konferenslokaler redo för hybridmöten, flexibla sändningsstudios och rum för poddinspelning till rabatterade priser hos Slussgården Studio och konferens som även det ligger på Hornsgatan 15.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 17 24

Ytbeskrivning

Kontorsrummen varierar i storlek mellan 17 och 24 kvm. På kontorshotellet finns även två bokningsbara mötesrum och en stor gemensamhetsyta med pentry, matbord och sittgrupp.

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Terrass
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Korttidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Saturnus 18

Byggår:

1961

Våningsplan:

1 av 7

Planlösning:

Flera kontorsrum i storlekar från 17 kvm till 24 kvm. Två bokningsbara konferensrum och gemensamt kök med soffgrupp.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Lastzon finns utanför entrén.

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Precis vid Slussen, Maria kyrka, Götgatan och Hornsgatans folkliv med affärer och restauranger.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplats finns att hyra.

Närservice:

I Slussenområdet finns ett stort utbud av restauranger, barer, caféer och butiker.

Vägbeskrivning:

Lugn återvändsgränd vid Hornsgatan ett stenkast från Götgatan.

Kommunikationer

Ett stenkast från Slussens tunnelbanestation, flertalet bussförbindelser, Djurgårdsfärjan och pendeltågen vid Södra station.
Hornsgatan 15