Lindholmspiren 3

Lindholmen , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

22 m²

Hyra

Kontoren på 22 kvm kostar 13 600 kr/mån (allt ingår förutom fastighetsskatt och internet) Kontoret på 49 kvm kostar 30 000 kr/mån (allt ingår förutom fastighetsskatt och internet)

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Välkommen till Lindholmen Science Park kontorshotell i själva hjärtat av Lindholmen.

Välkommen till Lindholmen Science Park kontorshotell i själva hjärtat av Lindholmen. Vi har två kontorshotell där olika företag från fordons-, IT-, media- och säkerhetsbranschen samsas i moderna lokaler. Oavsett om du driver ett enmansföretag eller representerar ett större bolag kan vi rekommendera kontorshotellen i Lindholmen Science Park.

På bottenplan finns restauranger och gemensamma ytor för reception och möten, inte bara för dig som är hyresgäst i huset utan för hela området. På plan två ligger Lindholmen Open Arena – speciellt skapad för att forskning och företagande ska kunna mötas på neutral mark. Vill du ladda kroppen med mer energi så kan du passa på att njuta av en löprunda vid vattnet eller besöka något av gymmen i närheten.

Lediga kontor just nu:

22 kvm på Lindholmspiren 5A (1 och 2 på planritningen)
Kostnad: 13 600 kr/mån och då ingår allt förutom fastighetsskatt och internetkostnad.

22 kvm på Lindholmspiren 5A (5 och 6 på planritningen)
Kostnad: 13 600 kr/mån och då ingår allt förutom fastighetsskatt och internetkostnad.

49 kvm på Lindholmspiren 5A (14 och 15 på planritningen)
Kostnad: 30 000 kr/mån och då ingår allt förutom fastighetsskatt och internetkostnad.

Övrig information

Övrigt:

Kontakta oss gärna för en visning och mer information!

Ytor

  • Total yta:

    22 m2

Ytbeskrivning

Vi har nu två rum på 22 kvm och ett på 49 kvm som letar efter sin nya hyresgäst!

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Reception
Restaurang
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Kontorshotell

Tillträde:

Omgående

Hyresinformation:

Kontoren på 22 kvm kostar 13 600 kr/mån (allt ingår förutom fastighetsskatt och internet) Kontoret på 49 kvm kostar 30 000 kr/mån (allt ingår förutom fastighetsskatt och internet)

Utförande

Planlösning:

Kontorsrum i kontorshotell. Precis utanför finns gemensamma mötesrum, kök och toaletter.

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Det är enkelt att ta sig till och kring Lindholmen Science Park. Lastmöjligheter finns dessutom i garaget som ligger under huset.

Omgivning

Omgivning/natur:

Det finns inte många platser i Göteborg där du kommer så nära vattnet som du gör på Lindholmen. En unik möjlighet! Ett stenkast bort ligger Lindholmspiren där mängder med människor samlas för att äta lunch under årets varmare månader, en unik möjlighet att dingla med benen över vattnet!

Företag i närheten:

Lindholmen som förr var ett varvsområde är idag ett av Europas mest expansiva tillväxtcentra där näringsliv blandas med utbildning, forskning, kultur, rekreation och boende. I huset samsas olika företag från fordons,- IT-, media- och säkerhetsbranschen i moderna lokaler.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns flera olika alternativ att parkera utanför Lindholmen Science Park. Det finns parkering både utomhus och i olika garage. Där finns det även möjlighet för elbilsladdning.

Närservice:

På bottenplan finns det restauranger, en själv-servicebutik, reception, frisörer och annat som kan hjälpa er i vardagen. Det finns även möjlighet att hyra större konferensrum om ni har större möten.

Skyltläge:

Det finns skyltmöjligheter som riktar sig mot Lindholmsallén.

Vägbeskrivning:

Till Lindholmen Science Park tar du dig lätt med kollektivtrafik, bil eller cykel. Kommer du med bil så ligger precis intill Lindholmsallén med parkering precis utanför.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig till Lindholmen med både buss, färja, cykel och bil. Vid årsskiftet 2025-2026 rullar också spårvagn med ett stopp precis utanför. Just nu byggs det även ett nytt färjeläge vid Keillers Kaj där ännu en gratisfärja kommer trafikera.
Lindholmspiren 3