Tvistevägen 48

Uminova , Umeå
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

49 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Mycket fin lokal nära Universitetet, Norrlands Universitetssjukhus och IKSU Sport, i en fastighets som för tillfället genomgår en totalrenovering. Här på Uminova Science Park finns ett flertal teknik- och utvecklingsföretag, som verkar inom olika informationstekniska branscher. Närheten till universitetet gör det enkelt att samarbeta med forskare inom olika projekt.

Ytor

  • Total yta:

    49 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Parkering
Skyltläge

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tvistevägen 48

Planlösning:

Här finns möjligheten att själv utforma planlösningen utifrån er verksamhets behov, då lokalen ännu inte är färdigställd. Bifogad planritning avser nuvarande utformning, och bilderna är inspirationsbilder. Lokalen utförs med modern kontorsstandard. Gemensamma toaletter finns utanför lokalen. Goda parkeringsmöjligheter med möjlighet att hyra p-plats med motorvärmarstolpe. Fiber och komfortkyla finns till lokalen.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Tvistevägen 48

Om Balticgruppen AB

Balticgruppen är en framsynt samhällsutvecklare, driven av kärlek till Umeå. Vi utvecklar, bygger och förvaltar fastigheter för hela samhället om idag totalt ca 330 000 m² i Umeå. Vi kan erbjuda en stor bredd av lokaler, t ex kontor, galleria, handel, landstingslokaler, skolor, idrottsanläggningar, gym, livsmedelsbutiker, bank, mm. Vi brinner för det bästa Umeå och vår vision är ett Umeå som genom hållbar tillväxt har 200 000 invånare år 2050. Välkommen att läsa mer om oss på www.balticgruppen.se

Balticgruppen AB

Kungsgatan 55

901 09 Umeå

www.balticgruppen.se

Fler annonser från Balticgruppen AB