Drottninggatan 86

Stockholm City , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

8 - 60 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Fantastiskt läge mitt i Stockholms innerstad finns nu möjligheten att hyra moderna kontor/coworkingspace i sekelskiftsmiljö.

Här hittar ni nyrenoverade kontorsrum i ett familjärt kontorshotell, där det erbjuds all tänkbar service i en professionell och modern kontorsmiljö.

Perfekt för er som funderar på att flytta från hemmakontoret till ett kontor som erbjuder unika lokaler med anor från sekelskiftet med vackra kakelugnar, fantastiskt rymd och takstuckatur. Enkelt, personligt och framförallt flexibelt!

I Kontorspaketet ingår alltid:

  • Reception med kund- och paket/posthantering
  • Företagsadress samt företagsskylt vid entrén och rummet
  • Internet
  • Konferensrum/mötesrum
  • El, värme, fastighetsskatt
  • Kontorsmöbler
  • Kaffe / te
  • Utskrifter / kopiering / scanning
  • Städning
  • Tillgång till telefonrum

Kontoret erbjuder också ett passage-system, larm och samarbete med säkerhetsbolag vilket gör säkerhetsnivån hög och du kan vara trygg på din arbetsplats.

Välkommen på visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 8 60

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger mycket centralt i hörnan Drottninggatan och Olof Palmes Gata. Utanför porten finns Drottninggatans trevliga stråk med direkt närhet till restauranger, caféer, shopping, gym, nöjen, mataffärer och Hötorget med dess saluhall och biograf. Ett optimalt cityläge som samtidigt erbjuder en unik kvarterskänsla.

Närservice:

Kontoret är bemannat måndag-fredag 08-17 och vår Kontorsvärd finns på plats för att hjälpa dig i din vardag och tar emot dina besökare, ordnar med mötesbokningar och catering med mera. Vi försöker tillgodose alla våra hyresgästers önskemål så långt det går.

Kommunikationer

Oerhört centralt läge som därmed erbjuder bra kommunikationer, där närmaste tunnelbanestation är Hötorget och flertalet busslinjer runt hörnet. På några minuters gångavstånd finns Centralstationen med pendeltåg, fjärrtåg och Arlanda Express.
Drottninggatan 86

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner