Sundbyvägen 37

Röksta , Eskilstuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

285 m²

Pris

5 950 000 kr

Tillträde

Tillträde enligt ök.

Beskrivning

  • Bostad

Tillfälle att förvärva totalrenoverad flerfamiljsfastighet i populärt område!

Här erbjuds hyresfastighet fördelad på 5 enheter. Genomgående hög standard och renoverade/nybyggda ytskikt! Huvudbyggnad omfattar lägenhet om 3rok (ca 78kvm), lägenhet om 5rok (ca 110kvm) samt studio (ca 27kvm). I nyuppförda fristående byggnader finns ytterligare en bostadsenhet om 1rok (ca 40kvm)samt ett attefallshus (30kvm). Totala ytan är ca 285kvm.
Hyresintäkt vid full uthyrning av alla enheter i fastigheten är beräknad till ca 535.000kr/år. Utöver detta finns möjlighet att hyra ut de fem p-platser som är uppförda på tomten för 250kr/mån. Två av dessa är uthyrda i nuläget.
I hyran ingår värme, hushållsel och vatten.
Den beräknade driftkostnaden är ca 74.000kr/år baserad på 2022 års förbrukning.

Attraktivt och barnvänligt område med närhet till grönområden, förskolor och skola tom åk9 och matbutiker. Kort cykelavstånd till Eskilstuna centrum med, högskola och tåg.

Varmt välkomna att anmäla ert intresse för visning av fastigheten!

Övrig information

Övrigt:

Bostaden ligger belägen i mycket populärt och lugnt område med närhet till det mesta. Här erbjuds promenadavstånd till flertalet förskolor och skolor. I närområdet ligger stora grönområden med fotbollsplaner, lekpark och promenadstråk. En kort promenad tar dig till matbutiker, gym, pizzeria och gatukök. Trevlig cykelväg intill Eskilstuna centrum med restauranger, nattliv, shopping, högskola och tågstation. Bra bussförbindelser med stadstrafik. Cykelavstånd till tågstation med förbindelser till hela Mälardalen. 45min med snabbtåg till Stockholm central.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 5 285
Tomtarea 1 031

Ytbeskrivning

Huvudbyggnad Ytskikt i huvudbyggnad renoverade under 2020. Invändigt är enhetliga parkettgolv, vitmålade väggar och tak. Nya kök och badrum samt all el nydragen i hela fastigheten. Värmesystem utbytt och rörsystem såväl som stammar nya. Nytt, tak, fasad och 3-glasfönster installerade på fastigheten. Uthus Nyproducerad byggnad som färdigställdes i början på 2021. Här är platta på mark med golvvärme, trästomme med liggande panel, 3-glasfönster och tak med betongpannor. Nytt kök och badrum. Attefallshus Nyproducerad byggnad färdigställd sommaren 2022 med krypgrund, trästomme med liggande panel, 3-glasfönster och tak med papp. Nytt kök och badrum. Samtliga arbeten i byggnader och bostäder utförda av företag!

Ekonomi

Taxeringsvärde:

2 684 000 kr

Tillträde:

Tillträde enligt ök.

Driftskostnad:

74 000 kr/år

Pris:

5 950 000 kr

Hyresintäkter:

535 000 kr/år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Näsan 17

Planlösning:

Här erbjuds hyresfastighet fördelad på 5 enheter. Genomgående hög standard och renoverade/nybyggda ytskikt! Huvudbyggnad omfattar lägenhet om 3rok (ca 78kvm), lägenhet om 5rok (ca 110kvm) samt studio (ca 27kvm). I nyuppförda fristående byggnader finns ytterligare en bostad om 1rok (ca 40kvm) samt ett nytt attefallshus (30kvm). Totala ytan är ca 285kvm. Hyresintäkt vid full uthyrning av alla enheter i fastigheten är beräknad till ca 535.000kr/år. Utöver detta finns möjlighet att hyra ut de fem p-platser som är uppförda på tomten för 250kr/mån. I hyran ingår värme, hushållsel och vatten. Den beräknade driftkostnaden är ca 74.000kr/år, beräknat på 2022.

Teknisk information

Byggår: 1909

Renoveringsår: 2020

Grund: Källardel, krypgrund, betongplatta på mark

Stomme: Lättbetong/trä

Fasad: Trä

Tak: Betongpannor

Fönstertyp: 3-glas

Ventilation: Självdrag

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Fjärrvärme, luft/luftvärmepumo

Sundbyvägen 37