Hallarydsvägen 4

Osby , Osby
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

6 774 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Lager & logistik

Lager- och kontorsfastighet i Osby med goda kommunikationsmöjligheter

Fastigheten ligger i norra delen av Osby tätort. Osby 186:1 har en total uthyrningsbar area om 6 774 m² och en markareal om 18 213 m². Byggnaden på fastigheten uppfördes år 1953 och innehåller lokaler i vilka det huvudsakligen bedrivs lagerhållning och kontorsverksamhet. Det finns goda kommunikationsmöjligheter givet närliggande riksvägar och järnvägsstation. Med bil tar det drygt 20 minuter att ta sig ut på E4 via riksväg 15 eller 40 minuter via riksväg 15 samt 19 vidare ut på E22. Fullt uthyrd bedöms Fastigheten generera en Hyra om drygt 1,8 miljoner kronor, vilket motsvarar 269 SEK/m² (baserad på fullt uthyrd Area). Kostnaderna för Fastigheten bedöms uppgå till 1,17 miljoner kr (173 SEK/m²). Fullt uthyrd bedöms Fastigheten generera ett Driftnetto om drygt 655 tkr (97 SEK/m²). Hyresgästerna är till stor del lokala aktörer med verksamhet inom ljusdesign, VVS, lackering, logistik och automation samt ett motormuseum.

Övrig information

Övrigt:

Vänligen kontakta Olof, Philip eller Lukas för ytterligare information.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Varmlager 5 535
Kontor 619
Övrigt 620
Tomtarea 18 213

Ytbeskrivning

På Fastigheten Osby 186:1 finns en byggnad som uppfördes 1953 med en uthyrningsbar Area om 6 774 m². Arean är fördelad över två plan och innefattar till största del lager- och kontorslokaler. Grundkonstruktionen utgörs av platta på mark med stomme av tegel och betong. Bjälklaget utgörs av gjuten betong respektive trä. Byggnadens takhöjd uppgår till 2,4 - 4,0 m i respektive byggnadsdel. Fasadmaterialet består av tegel, puts och plåt. Taket är beklätt med plåt och papp, fönsterna är av 2-glas och har fönsterkarmar gjorda i trä. Gällande installationer är byggnaden utrustad med ett vattenburet uppvärmningssystem med fjärrvärme som värmekälla. Ventilationssystemen utgörs av FTX-aggregat och mekanisk frånluft. Byggnaden är utrustad med brandlarm samt anslutet till fiber och telefoni. Hyresgästerna sköter sin egen sophantering.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Osby 186:1

Hallarydsvägen 4

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner