Visborgsallén 39-41

Visby
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

631 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Välplanerad kontorslokal i attraktivt företagsområde

Välkommen att hyra denna ljusa och rymliga lokal om 613 kvm högst upp i huset! Lokalen ligger i en fin tegelfastighet i funkisstil belägen i trevliga Visborgsområdet. Lokalen består av flera mindre kontorsrum, öppet kontorslandskap och konferensrum. Utöver kontorsytorna erbjuder lokalen kapprum, pentry, matsal, tre toaletter samt väntrum och reception. Ytskikten i lokalen är endast några år gamla och håller en genomgående hög standard. Övriga hyresgäster i byggnaden är Region Gotland och Securitas. Välkommen med din intresseanmälan!

Ytor

  • Total yta:

    631 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Visby Infanteristen 3

Byggår:

1940

Våningsplan:

3 av 3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen i Visborgsområdet, ett naturnära område som tidigare huserades av militären men idag utgörs av framför allt kontor för myndigheter och företag.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i området. Parkeringen är avgiftsbelagd med möjlighet att betala för parkering månadsvis till ett reducerat belopp.

Närservice:

I området finns lunchrestauranger, matbutik och gym.

Kommunikationer

Till centrala Visby är det ca tre och en halv kilometer. Det finns goda kommunikationer med bil, cykel och buss till området och det tar ca 10 minuter med buss in till centrum.
Visborgsallén 39-41

Om Fastighets AB Stenvalvet

Fastighets AB Stenvalvet är ett av de ledande bolagen i Sverige inom ägande, förvaltning och utveckling av samhällsfastigheter. Totalt äger Stenvalvet ett hundratal fastigheter med en area av ca 589 000 kvm till ett sammanlagt marknadsvärde om ca 15,9 miljarder kronor. I våra fastigheter bedrivs samhällsservice inom områden som utbildning, vård & omsorg, rättsväsende och myndigheter. Det är företrädesvis stat, kommun och region som är hyresgäster och utförare. Vi arbetar för att skapa goda och långsiktiga relationer till våra hyresgäster. Framtidens samhälle skapar vi tillsammans. Vi är specialister på samhällsfastigheter och har funnits sedan 2010. Stenvalvets ägare är långsiktiga institutionella investerare; Kyrkans pension och Stiftelsen för Strategisk Forskning.

Fastighets AB Stenvalvet

Adolf Fredriks Kyrkogata 2

111 37 STOCKHOLM

www.stenvalvet.se

Fler annonser från Fastighets AB Stenvalvet