Vasagatan 25

Västerås , Västerås
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

46 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Lokal om ca 46 kvm med högt kundflöde i populär galleria!

- Om lokalen
Här har ni möjligheten att marknadsföra era produkter/tjänster på ett mycket attraktivt läge i Kvarteret Igor. Lokalen är en "öppen" lokal om ca 46 kvm där man kan välja att separera med låga väggar, glas, kommoder etc.

Lokalen är belägen en trappa upp invid rulltrappan. Hyresgäster som blir grannar till lokalen är Akademibokhandeln, Brothers, Gina Tricot, Accent, Systrarna Ericsson, Headspot, Cubus m.fl.

Finns möjlighet att hyra eget separat personalrum eller nyttja ett gemensamt personalrum i gallerian.

Vi söker en hyresgäst som kompletterar vårt övriga utbud i gallerian, vid seriöst intresse maila oss er konceptbeskrivning.

- Om Kvarteret Igor
Kvarteret Igor är beläget i centrala Västerås invid stora torget. Gallerian har en bra mix med retail, dagligvaruhandel, restauranger och service. Fastigheten byggdes 1970 och totalrenoverades under åren 2009-2010. I huset finns tillgång till närmare 300 parkeringsplatser med direktentré till gallerian från samtliga plan. Utanför ena huvudentrén stannar flertalet busslinjer.

Läs mer på hemsidan: https://kvarteretigor.se

- Om Stadsrum fastigheter
Stadsrum Fastigheter är ett svenskt onoterat fastighetsbolag som ägs av Keva, Alecta och HEA Property Holding. Stadsrum Fastigheter äger, förvaltar och utvecklar fastigheter i hela Sverige, främst i stadskärnor och stadsdelscentrum.

Ytor

  • Total yta:

    46 m2

Vasagatan 25