Vikdalsgränd 10

Nacka , Nacka Strand
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

106 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Högst upp på plan fyra finner ni denna fantastiska lokal på 106 kvm med takterass. Scrolla ned för 3D-visning!

Lokalen utgör ett halvt våningsplan med egen terrass i soldränkt söderläge som överblickar Nacka Forum.
5-6 privata kontorsrum och eget konferensrum. Ljust och multifunktionellt med alla tänkbara faciliteter . Kontoret har tillgång till kök med lounge och stort konferensrum med senaste tekniken. Parkeringsplatser och laddningsstationer till din el bil.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    106 m2

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Utförande

Byggår:

1991

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheterna har ca 40 utomhusparkeringar 23 under tak. Dessutom kan du parkera längs gatan mot en avgift.

Närservice:

Mc Donalds, Restaurang J i Nacka strand och Nacka Forum ligger bl.a. Melanders, Asian Delicius, Joe & The juice, Sushi och O´Learys för att bara nämna några.

Kommunikationer

Direktaccess till väg 222 och flertalet bussar med bussfil till Slussen. Bussen går till och från Vikdalsvägen eller Nacka Trafikplats, därefter tar det ca 3 minuter att promenera till fastigheterna. Ett mycket trevligt alternativ till buss och bil är SL s nya kollektivtrafik Sjövägen, som tar dig genom Stockholms farvatten. Från Nacka strand kommer du snabbt och smidigt in till Östermalm och Nybroviken.
Vikdalsgränd 10

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner