Stålgatan 14

Fyrislund , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

150 - 410 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Flexibelt kontor med ett kanonläge- Fyrislund

Nu erbjuds ett kontor med flexibel planlösning och ett mycket bra läge i Fyrislund. Kontoret som är beläget på plan 2 och hyresvärden är beredd att totalrenovera lokalen och bygga om till modern planlösning och standard. (Se exempelbilder från våningen under. Lokalen har två entrédörrar varför den är delbar i två enheter varav den minsta på ca 150 m². Fönster i flertalet väderstreck bidrar till ett generöst ljusinsläpp och en skön arbetsmiljö. Parkeringsplatser utomhus finns och platser i kallgarage samt flertalet gästparkeringar finns i och omkring området. Bra kommunikationer med buss och fina gång- och cykelvägar. Du cyklar in till Uppsala City på mindre än 15 minuter.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 150 410

Utförande

Planlösning:

Nu erbjuds ett kontor med flexibel planlösning och ett mycket bra läge i Fyrislund. Kontoret som är beläget på plan 2 och hyresvärden är beredd att totalrenovera lokalen och bygga om till modern planlösning och standard. (Se exempelbilder från våningen under. Lokalen har två entrédörrar varför den är delbar i två enheter varav den minsta på ca 150 m². Fönster i flertalet väderstreck bidrar till ett generöst ljusinsläpp och en skön arbetsmiljö.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fyrislund är ett blandat område med lättare industri/hantverk, kontor och handel. Nära till bostadsområden som Årsta, Salabacke och Slavsta.

Företag i närheten:

I området finns flertalet lunchrestauranger (Bl.a. har Heat en mycket trevlig och bra lunchrestaurang i kontorshuset Kristallen som gränsar till denna fastighet. Du har också mycket nära till Boländerna där all service du behöver finns. Du har bla IKEA, Boland City, Stadium, Elgiganten, Bauhaus mfl.

Kommunikationer

Stadsbussar trafikerar närliggande gator. Enkelt att ta sig med bil till och från de större vägarna runt Uppsala, ett stenkast bort ligger E:4-ans påfart. För dig som går eller cyklar till arbetet finns fina gång- och cykelvägar som tar dig till Uppsalas alla områden.
Stålgatan 14