Bredgatan 6

Trossö , Karlskrona
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

160 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt
På lugnt men centralt läge hittar vi denna ljusa och luftiga lokal om 160 kvm. Den kan användas som butik, salong eller annan typ av verksamhet inom handel eller hantverk. Lokalen består av ett större rum som nås direkt från entrén. Här finns stora fönster med skyltmöjligheter. I anslutning till detta finns ett mindre rum samt möjlighet till att återskapa tidigare kundtoalett. En halvtrappa upp finns personalutrymmen med pentry, wc och förrådsmöjligheter. Här finns också ytterligare en entré med ingång från den lugna innegården. Sammantaget finns här generöst med utrymmen och läget är en perfekt kombination av de något lugnare delarna av Trossö med närhet till vattnet och bättre parkeringsmöjligheter och samtidigt bara ett par minuters promenad från den absoluta citykärnans utbud.

Ytor

  • Total yta:

    160 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Parkering
Skyltfönster
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Skantze 8 och 9

Planlösning:

Bra butiksyta och stora skyltmöjligheter.

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger ett stenkast från vattnet och Stumholmen, men på bara ett par minuters promenad så når man Stortorget och folkmyllret.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Här finns gott om allmänna gatuparkeringar runtom. För hyresgästen själv erbjuder vi möjlighet att parkera på innegården.

Kommunikationer

Flera busshållplatser i närheten.
Bredgatan 6