Stenbocksliden 3

Stockamöllan , Stockamöllan
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

120 - 1 902 m²

Hyra

Tillträde

Efter överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Övrigt

I Stockamöllan, Eslöv, finner du denna fantastiska fastighet!

Välkommen till Stenbocksliden 3, Stockamöllan.

Upptäck de fantastiska möjligheterna som dessa lokaler erbjuder för din verksamhet. Oavsett om du behöver lagerutrymme, industrilokal eller kanske drömmer om en charmig arbetsplats i ett korsvirkeshus, så har vi den perfekta lösningen för dig.

Industri- och Lagerlokaler

  • Storlekar från 136 kvm till 1400 kvm: Oavsett om du behöver en kompakt plats eller en rymlig yta för din verksamhet, har vi den täckta.

  • Anpassningsbara renoveringar: Vi arbetar sida vid sida med våra hyresgäster för att skapa den optimala arbetsmiljön som passar era behov. 

  • Funktionell utrustning: Den större lokalen är utrustad med en fungerande travers, vilket underlättar materialhantering och logistik. Alla lokaler har stora inlastningsportar för smidig hantering av gods.

 Korsvirkeshuset 

  • 120 kvm charmerande arbetsutrymme: Om du söker något unikt och charmigt, kommer du att älska detta korsvirkeshus. Perfekt för kontor, ateljé eller butikslokal.
  • Renovering efter önskemål: Anpassa interiören så att den passar ditt företags behov och estetik.

 Vackert och Tillgängligt Område

  • Naturskönt område: Stenbocksliden 3 ligger i ett grönt och naturskönt område som ger en inspirerande arbetsmiljö och möjligheter till avkoppling.
  • Närhet till motorvägar: Med närhet till motorvägar blir din verksamhet lättillgänglig och ger smidig transport av varor och personal.

Sätt fart på din verksamhet med dessa fantastiska lokaler på Stenbocksliden 3. Oavsett om du behöver mer utrymme för tillväxt, en anpassningsbar arbetsplats eller helt enkelt vill flytta in i ett charmigt korsvirkeshus, har vi rätt plats för dig.

Kontakta oss idag för att boka en visning och ta nästa steg mot din framgångsrika framtid på Stenbocksliden 3, Stockamöllan!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller , Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 120 1 902

Ytbeskrivning

Lokaler om 1400 kvm, 246, 136 kvm samt 120 kvm.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kundparkering
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Efter överenskommelse

Omgivning

Omgivning/natur:

Närhet till natur och grönska samt en rogivande atmosfär vid Rönne å.

Företag i närheten:

Kanotcentralen i Stockamöllan, Frid och Fröjd och din-X automatstation.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Finns parkeringsmöjligheter utanför fastigheten.

Vägbeskrivning:

Ligger längst väg 13.

Kommunikationer

20 minuters bilfärd från Eslöv C. Busshållsplats "Stockamöllan Lindarnas väg" ligger 4 minuters gångpromenad ifrån lokalen.
Stenbocksliden 3

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare. Vi företräder såväl fastighetsbranschens mest progressiva kunder, som medvetna bostadssäljare. Koncernens hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom allt från transaktion till fastighets- bostadsrätts- och hyresförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige, Island, Danmark och Finland med globalt huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner