Glasbruksvägen 45

Rejmyre , Rejmyre
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

390 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt ök

Beskrivning

  • Övrigt

I en fridfull & naturskön kulturmiljö finns nu chans att hyra en lokal som lämpar sig för boenden av olika slag. Bygglov för att bedriva HVB hem finns

Lokalarean fördelas över två våningsplan och det finns fyra ingångar direkt från vägen.

Bottenvåningen: Här finns 14 boenderum, personalrum, ett kontorsrum, tvättstuga samt sällskapsrum. Här finns även flera wc och fräscha duschar med modern standard.

Övervåningen: Här finns fyra boenderum, ett storkök samt en trevlig sällskapsyta.

Hela lokalen har genomgående fräscha ytskikt och är i princip inflyttningsklar. Även möblemanget kan diskuteras i förhyrningen. Lokalen har tidigare hyrts ut som ett boende vilket också är en mycket lämplig verksamhet för lokalen.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Lokalen har tidigare nyttjats som HVB hem vilket är en mycket passande verksamhet för lokalen.

Övrig information

Övrigt:

Fastighetsägaren har fri prövningsrätt och kan komma att kräva en deposition som säkerhet för hyran. Kontakta lokalförmedlaren Hanna Friman för mer info; maila gärna till hanna@lokaldirekt.se eller messa/ring på mob: 0733-24 35 23.

Ytor

  • Total yta:

    390 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt ök

Utförande

Byggår:

1981

Planlösning:

Lokalarean fördelas över två våningsplan och det finns fyra ingångar direkt från vägen. Bottenvåningen: Här finns 14 boenderum, personalrum, ett kontorsrum, tvättstuga samt sällskapsrum. Här finns även flera wc och fräscha duschar med modern standard. Övervåningen: Här finns fyra boenderum, ett storkök samt en trevlig sällskapsyta. Hela lokalen har genomgående fräscha ytskikt och är i princip inflyttningsklar. Även möblemanget kan diskuteras i förhyrningen. Lokalen har tidigare hyrts ut som ett boende vilket också är en mycket lämplig verksamhet för lokalen. Ventilation: Mekanisk frånluft. Lokalen har tidigare nyttjats som HVB hem vilket är en mycket passande verksamhet för lokalen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Mysiga, natursköna omgivningar intill Reimyre Glasbruk och Reimyre Gästgiveri. Glasbruket har en butik med fabriksförsäljning. Intill glasbruket finns flera hantverkare och butiker där bland andra Rejmyre mässing och Rejmyre armatur har fabriksförsäljning. Här finns även konsthall. Tack vare glasbruket har Reimyre blivit en uppskattad turistort med sommaröppen turistbyrå. I gästgiveriet finns konferensanläggning och festvåning. Inom några minuters promenad finns en badstrand vid sjön Hunn med brygga, omklädningsrum och kanotuthyrning. I Rejmyre arrangeras varje år sedan 2006 musikfestivalen Skogsröjet och andra evenemang som marknader, konstrundor, musikframträdanden och marknadskvällar med mera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Tre p-platser utomhus ingår i hyran.

Närservice:

Café och restaurang finns i huset alldeles intill. Närhet även till butiker, Coop Nära med postombud, bibliotek, vandrarhem med mera.

Kommunikationer

Östegötatrafikens busslinje 416 trafikerar Reimyre och hållplatsen ligger ca 150 m från fastigheten. Det tar ca 30 minuter med bil till Norrköping och ca två timmar till Stockholm.
Glasbruksvägen 45

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB