Västra Kvarngatan 62

City , Nyköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

16 - 24 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

FirstOffice Elverket är ett kontorshotell där drivna företagare möts. Här sitter du i en trivsam och kreativ miljö med stora möjligheter att...

Välkommen till FirstOffice Elverket!

FirstOffice Elverket är ett kontorshotell där drivna företagare möts. Här sitter du i en trivsam och kreativ miljö med stora möjligheter att nätverka och inspireras genom möten och aktiviteter.

Här erbjuder vi coworking för upp till 50 företagare samt BigOffice - ett större kontorsrum på 50 kvm med åtta möblerade arbetsplatser samt egen toalett och förvaring. En våning upp finns även möjligheten att hyra privata kontorsrum i storlekarna 16-24 kvm. 

HÄR INGÅR
- Coworking med ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Omöblerade privata kontorsrum
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Mötes- och konferensrum i olika storlekar
- Telefonrum/tysta rum
- Wifi
- Städning av coworking-ytan
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Egen postbox med låsbart fack
- Lånecyklar
- Trevlig terrass i solläge
- Ett rum för avkoppling, yoga eller en match i pingis
- Bastu och duschar
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

OMGIVNING
På FirstOffice Elverket har ni tillgång till en reception. Kontorshotellet ligger vackert intill Nyköpingsån med promenadavstånd till Stora Torget med dess breda utbud av butiker, restauranger och annan service. Intill fastigheten finns även en parkering där man har möjligheten att köpa ett månadskort.

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 16 24

Ytbeskrivning

Kontorsstorlekar Flexibel plats – 2 600 kr/mån, ex moms Fast plats – 3 500 kr/mån, ex moms

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Telefonbås
Terrass
Tvättservice
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Antal rum:

6

Dokument

Västra Kvarngatan 62

Om First Office AB

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

611 31 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler annonser från First Office AB