Göteborgsvägen 74

Göteborg , Sävedalen
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

12 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontorshotell & coworking

Välkommen till FirstOffice Navet! Ett trevligt kontorshotell beläget i Sävedalen med närhet till lunchrestauranger, livsmedelsbutiker, frisörer, gym..

Välkommen till FirstOffice Navet!

FirstOffice Navet är ett centralt beläget kontorshotell i Sävedalen med ljusa kontorsrum på översta våningen.

Här erbjuder vi omöblerade privata kontorsrum med utsikt över Bergsjöområdet eller Sävedalens köpgata. Det finns totalt 18 rum i storleken 12 kvm.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum
- Konferensrum
- Trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Postservice och bredband
- Städning av gemensamhetsutrymmen
- Fri parkering
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

OMGIVNING
Närhet till lunchrestauranger, livsmedelsbutiker, frisörer, gym och andra bekvämligheter. Goda kommunikationsmöjligheter med kort avstånd till E20 och frekventa avgångar med buss 513 som stannar utanför dörren. Perfekt för dig som vill kunna pendla till arbetet.

SOM HYRESGÄST PÅ FIRSTOFFICE blir du en del av ett nätverk med likasinnade där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Ytor

  • Total yta:

    12 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Kök/pentry
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Antal rum:

18

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Göteborgsvägen 74

Om First Office AB

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag. FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter. Som hyresgäst och medlem hos FirstOffice får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Malmö, Halmstad och Göteborg.

First Office AB

Spelhagsvägen 13

611 31 Nyköping

www.firstoffice.se

Fler annonser från First Office AB