Stengodsvägen 141

Oxie , Oxie
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

199 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Lokal på ca 200 kvm med stora möjligheter för hyresgästen att påverka utformning. Lokalen har stora fönster ut mot parkeringen för utmärkt exponering.

Generös lokalyta med smart planlösning som öppnar upp för många olika tänkbara verksamheter. I Oxie-centrum hittar du just nu - just det. Utmed stora parkeringen med exeptionellt skyltläge står idag lokalen tom och väntar på ny business, liv och rörelse. För att få lokalen i skick krävs både renovering och anpassningar, något som vi gärna utför tillsammans med ny hyresgäst. I och omrking området Oxie-centrum hittar du flertalet större näringsidkare och butikskedjor som lockar besökare till handelsplatsen varje dag. Endast fantasin sätter gränser för lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    199 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Oxievång 2, 3, 6, Malmö

Renoveringsår:

2018

Planlösning:

Idag öppen planslösning men går att forma och anpassa efter verksamheten. Lokalen går även att stycka av i mindre ytor.

Omgivning

Omgivning/natur:

Företag i närheten: Coop, Apoteket, Fitness24seven m.fl.

Närservice:

All tänkbar service i lokalens närhet - I och runt Oxie-centrum finner du flera stora och mindre butiker. Allmännyttig service såsom bibliotek och apotek mm finns också i området nära lokalen. I Oxie-centrum finns även ett par välrenommerade matställen.

Kommunikationer

Bara ett ordentligt stenkast bort från Oxie-centrum ligger tågstationen som på 15 minuter tar dig till Malmö. Likväl är resan från Malmö till Oxie densamma. E65:an som tar dig till Oxie, snabbt och enkelt från både Malmö och Svedala, gör Oxie till en förträfflig handelsplats geografiskt. Goda bussförbindelser till och från de mindre orterna runt Oxie ökar också Oxie-centrums attraktionskraft.
Stengodsvägen 141