Kottbygatan 7

Akalla Industriområde , Kista
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

143 m²

Hyra

Tillträde

Enligt ök

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor

Unik kombilokal med egen altan, i Norra Kista/ Akalla, markplan med egen terrass och möjlighet till p-platser i direkt anslutning till lokalen

Lokalen är mycket fräsch och har generöst med ljusinsläpp som ger en behaglig känsla av luftighet och rymd. Den är vidare fullt utrustad med ett modernt pentry, wc, dusch, omklädningsrum med tvättmaskin och torktumlare. Den är i utomordentligt bra skick och till stora delar av golvytorna är belagda med stavparkett. Lokalen torde passa perfekt för en verksamhet som exempelvis hantverkare som har behov av att kombinera kontor med mindre förråd-/lagerytor för snabb och smidig in- och utlastning.

Ytor

  • Total yta:

    143 m2

Ytbeskrivning

Unik kombilokal med egen altan i Norra Kista/ Akalla med möjlighet till snabbt tillträde

Bekvämligheter

Biltvätt
Cykelrum
Dusch
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Konferens
Lastkaj
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Terrass
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt ök

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Aura 1

Byggår:

1989

Renoveringsår:

2018

Våningsplan:

1 av 7

Planlösning:

Lokalerna består idag av en kombination av ett större rum om 90 kvm, lämpligt som kontor i öppen planlösning, med ett pentry och ett mötesrum med plats för 8- 10 pers. Resterarande 53 kvm är tänkbar/lämplig som förråd/lager, och består av omklädningrsrum, dusch, WC och tvättmöjlighet.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Aura Building är belägen i Norra Kista/Akalla, som är ett dynamiskt, växande område med ett av Sveriges bästa företagsklimat genom sitt utmärkta kommunikationsläge, sin goda infrastruktur och ett bra serviceutbud. Många företag inom elektronik, data och telekom, som till exempel Oracle och LG Electronics finns i området. Här har även Upplands Motor, Schneidler, Microsoft, Mercedes samt tryckeriet för Expressen och Dagens Nyheter sina lokaler.

Företag i närheten:

Mercedes AB är ligger på andra sidan gatan och Microsoft mitt emot på andra sidan Hanstavägen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns gott om P-platser såväl utomhus invid fastigheten, som i garaget på plan 1

Närservice:

I fastigheten finns en välutrustad och fräsch friskvårdsanläggning med gym och motionshall med innebandy- och badmintonbana tillgängligt för fastighetens hyresgäster, vilket ger utmärkta förutsättningar för en hälsosam livsstil samtidigt som man spar både tid och pengar. Akalla centrum ca. 5 min promenad och inte långt bort finns Kista Galleria som inte bara rymmer butiker, restauranger, hotell och biografer, bowling och gokart. Här finns också ett stort utbud av privat och offentlig service, som t ex bank, post, systembolag, valutaväxling, tandläkare, apotek, vårdcentral och mödravård. Gallerian är öppen från 10 till 21 varje dag.

Skyltläge:

Skyltläget är utmärkt mot såväl Kottbygatan som Hanstavägen

Vägbeskrivning:

Från E4 tar man av västerut in på väg 275 (Turebergsleden/Hanstavägen/Akallalänken) vid trafikplats Tureberg och fortsätter cirka 500 meter till Esbogatan invid OKQ8-macken och Burger King, där Aura Building ligger på Kottbygatan precis intill.

Kommunikationer

Fastigheten är lättillgänglig tack vare läget intill E4 och E18. Såväl centrala Stockholm som Bromma flygplats och Arlanda nås på ca 15-20 minuter med bil. Till t-banans station Akalla är det endast ca 500 meter och en resa till T-centralen tar endast cirka 17 minuter. Norrut har T-banas expansion påbörjats och inom bara några år kopplas Barkarby Handelsplats samman med en av Blå linjens norra förgreningar. I området går ett flertal busslinjer: 178, 514, 517, 518 samt 567. Dessutom kommer en anslutningspunkt från Förbifart Stockholm bara några hundra meter norrut,
Kottbygatan 7