Dalagatan 69

Hagastaden , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

156 m²

Pris

Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, värme och moms. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

Tillträde

2024-07-01

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Centralt belägen butikslokal med två entréer som lämpar sig för handel, showroom eller mottagning (momsad verksamhet). Tillträde tidigast 1 juli.

På Dalagatan, några steg upp från Norra Stationsgatan, ligger denna effektiva lokal med egna entréer. Lokalen har fram till nu varit en godisbutik men kan även fungera för andra typer av handel eller showroom kombinerat med kontor.

Lokalen hyrs ut i befintligt skick med keramiska plattor på golv, målade väggar, pentry och RWC med dusch. Anslutningspunkt i lokalen till Stadsnät, dvs du kan själv välja bredbandsleverantör. Takhöjd till undertak är ca 2,90 m.

Lokalen kan EJ bli restaurang/café. Då lokalen ligger direkt under bostäder fungerar inte verksamhet som låter mycket såsom gym.

Hagastaden tar nu slutgiltigt form med fler och fler intressanta etableringar. Kvarteren omkring fastigheten är nu färdigställda och Hagastaden växer nu främst på Solna-sidan, på andra sidan den kommande parken. I samma kvarter som lokalen finns restaurangkoncepten Bastard Burgers och DubbelDubbel, och på andra sidan Norra Stationsgatan ligger den nyöppnade restaurangen Rummel i den spektakulära paviljongen. 

Ytor

  • Total yta:

    156 m2

Ytbeskrivning

Klinkergolv i granitgrått, vitmålade väggar, nedpendlat undertak med vita takplattor med infälld belysning. Pentry med vita luckor, kyl/frys och liten häll samt förberett för micro.

Bekvämligheter

Dusch
Skyltfönster
Skyltläge
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

2024-07-01.

Prisinformation:

Du betalar inte en krona i så kallad "nyckelpeng" utan hyr direkt av fastighetsägaren Familjebostäder.

Hyresinformation:

Kallhyra exkl fastighetsskatt, index, värme och moms. Hyresgästen tecknar eget elabonnemang.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Algoritmen 1

Byggår:

2020

Planlösning:

Butikslokal med två entrédörrar, varav en handikappanpassad. En öppen butiksyta, ett avgränsad pausutrymme och en avgränsad yta tidigare använd som paketförvaring.

Teknisk information

Takhöjd:

2,9 m

Lokalen kan nås via:

Lokal i markplan med egna entréer (2 st varav en är handikappanpassad).

Ventilation:

FTX

Omgivning

Omgivning/natur:

Områdets namn anknyter till kopplingen till Haga och de vackra omgivningarna där. Genom området kommer Norra Stationsparken anläggas, en genomgående park som omsluts av stenstaden och förbinder området med Hagaparken.

Företag i närheten:

Flertalet kontorsarbetsplatser på andra sidan Norra Stationsgatan. Andra etableringar i närområdet är Coop Hagastaden, Bastard Burgers, restaurang DubbelDubbel m.fl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

För närvarande gatuparkering, men när området är färdigutvecklat kommer ett av Stockholm största garage finnas under den kommande Norra Stationsparken. Fastighetens egna garageplatser har kö (sköts av Stockholm Parkering).

Närservice:

Hagastaden utvecklas nu till en levande knutpunkt i snabb takt med en mängd etableringar av olika aktörer. Hagastaden är en viktig del av stadens förverkligande av vision 2040, med bärande idéer om en innovativ och växande region som är mångsidig och upplevelserik. Fram till år 2030 ska det tidigare Norra Stationsområdet bebyggas och utvecklas till en helt ny del av staden, med en kombination av boende, parkområden och ett kunskapsintensivt näringsliv. Bakom utvecklingen av Hagastaden står Stockholms stad, Solna stad, Nya Karolinska Solna, Karolinska Institutet, Akademiska Hus, Locum, Trafikverket, Stockholm Science City Foundation och ett antal privata byggherrar.

Skyltläge:

Lokalen har fönster utmed Dalagatan, lämpliga för exponering.

Kommunikationer

Centralt belägen lokal i framväxande Hagastaden, på bekvämt gångavstånd till pendeltåg, t-bana och med snabb access till motorväg.
Dalagatan 69