Högatan 8B

Elinegård , Limhamn
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

62 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Ta chansen att hyra en lokal i en helt ny stadsdel med fantastiska omgivningar.

Lokalen finns på markplan mot Högatan. 62 kvm fördelade på en större öppen yta och ett anslutande pentry. Badrum med tvättställ, toalett och dusch. Rymligt förråd om ca 4 kvm i lokalen.

Ytor

  • Total yta:

    62 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fälthackan 1

Byggår:

2020

Våningsplan:

1 av 6

Planlösning:

Lokal i bottenvåning av flerfamiljshus. Öppen och flexibel planlösning. För mer info se vidare under bifogad planlösning - här åskådliggörs även lokalens läge i fastigheten.

Teknisk information

Uppvärmning:

Ingår i hyran

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Att ha ett unikt naturreservat som närmaste granne. Men ändå känna storstadens puls i kroppen. I Elinegård på Limhamn växer en helt ny stadsdel fram, med lummiga stadskvarter och naturen inpå knuten. Elinegård ligger mellan historiska Limhamn och framtidens Hyllie med kalkbrottets naturreservat bara ett stenkast bort.

Företag i närheten:

Hemköp, apotek, yogastudio och frisör vid infarten till Elinegård nära Annetorpsvägen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Viss parkeringsmöjlighet utmed Högatan. Möjlighet att hyra en p-plats för personal (garage eller markplats på innergården).

Närservice:

Elinegård växer och det finns en Hemköpsbutik och den nybyggda förskolan Tröskan i grannkvarteret samt Elinelundsskolan inom gångavstånd.

Kommunikationer

Elinegård ligger söder om Annetorpsvägen precis intill Kalkbrottets östra sida. Hit tar du dig med buss, cykel eller bil. Busshållplats till buss nummer 1 finns på gångavstånd.
Högatan 8B