Gröndalsvägen 20

Hovsjö , Södertälje
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

500 - 1 400 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Övrigt

Utmärkt möjlighet att hyra vård/boendelokal med 18 vårdplatser/rum. Verksamhetskök, matsal, personalutrymmen, tvättrum med utrustning. Nära E4/E20.

BESKRIVNING

Utmärkt möjlighet att hyra vård/boendelokal med 18 vårdplatser/rum.

Det är två våningsplan totalt, tidigare använda som vård- och boendelokaler med totalt 18 vårdplatser/rum. Varje våningsplan har en rymlig gemensamhetsdel som inkluderar ett verksamhetskök, en matsal, personalutrymmen, tvättrum och nödvändig utrustning. Dessutom finns det två bostadskorridorer per våningsplan, med 4 rum i en korridor och 5 rum i den andra.

Boenheterna är cirka 16-18 kvadratmeter stora och varje enhet är utrustad med ett pentry och en egen toalett. Tidigare har lokalerna använts som äldreboende och de är utformade med full tillgänglighet, inklusive träskelfria ytor, breda dörrar för sängar och en hiss för enkel åtkomst.

Beläget endast 5 minuter från E4/E20, erbjuder dessa lokaler en utmärkt möjlighet för verksamheter inom vård- och boendesektorn. Med dess bekväma layout och närhet till huvudvägar är det en attraktiv plats för olika typer av vård- och omsorgsverksamheter.

Det finns möjlighet till uppdelning, kontakta oss för mer information samt visning!

FÖRETAG

Exempel på grannar är SCANIA, ICA, COOP & VOLKSWAGEN.

KOMMUNIKATIONER

Goda kommunikationer med närhet till busshållplatser. Direkt närhet till E20 samt E4. Stockholm city ligger endast cirka 30 minuter bort.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 500 1 400

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gravyren 21

Planlösning:

2 plan.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Gröndalsvägen 20