Centralgatan 19

Centrum , Hofors
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

86 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Butikslokal i Hofors centrum.

Här finns en butikslokal med goda skyltmöjligheter mitt i centrala Hofors. Belägen vid gågata med butiker och restauranger.

Ytor

  • Total yta:

    86 m2

Bekvämligheter

Fiberanslutning
Kök/pentry
Parkering
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

I hyran ingår:

Värme

Omgivning

Omgivning/natur:

Hofors är en liten naturskön kommun med stora möjligheter. Läget vid E16 och Rv 68 samt järnvägen skapar stora möjligheter för transporter och pendling. 35 minuter väster om Gävle och 25 minuter från Falun finns framgångsrika industrier och serviceföretag i en bra boendemiljö och en väl utbyggd samhällsservice. Här finns förutom ett bra geografiskt läge även industrimark, flexibla och prisvärda lokaler, korta kontaktvägar och intressanta nätverk. I kommunen finns drygt 700 lokala företag som tillsammans representerar de flesta branscher. I Hofors bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten eller det mer lantliga Torsåker. Med stort utbud av idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas tillsammans med kommunens ca 9600 invånare. Tänk att ha sin affärsverksamhet på 10 minuters avstånd från en av Sveriges finaste golfbanor! Har du en affärsidé och funderar på att starta eget är Hofors en bra plats att etablera sig på.

Företag i närheten:

Apoteksgruppen, Coop, Elon Ljud & bild, Hofors Blomsterhandel, Ica Supermarket, Kickis blommor, Optikern och Systembolaget med flera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Hofors centrum finns gott om avgiftsfria parkeringsplatser.

Närservice:

Centrum med bl a restauranger, café, livsmedelsaffärer, systembolag, apotek, frisörer och specialbutiker. Här är nära till allt som t ex sportcentrum med ishall, simhall, gym, promenad- och löpspår, slalombacke samt golfbana.

Skyltläge:

Stora skyltfönster mot gågata.

Kommunikationer

Goda kommunikationer, ca 150 meter från busstationen i Hofors centrum där både lokal- och länstrafik stannar.
Centralgatan 19