Idögatan

Tallboda , Linköping
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

6 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Kontorshotell i Östra Malmskogen

Utmed Idögatan i populära Östra Malmskogen finns detta, helt nya, kontorshotell som erbjuder möjligheten att hyra 1-3 kontor. Undvik stressen och trängseln inne i centrum och upptäck fördelarna med ett lättillgängligt läge med närhet till både E4:an och flygplatsen. Kontorshotellet är helt nybyggt och inrett för att du ska kunna fokusera på din egen verksamhet. Fördelarna med kontorshotell är många. Du slipper betala för ytor du inte använder, du och ditt företag kan vara mer flexibla och sist men inte minst, du träffar människor från flera olika verksamheter som berikar din vardag både socialt och affärsmässigt. Med en månadskostnad på oslagbara 3500 kr ingår följande: -Möblerat kontor med egen nyckel. -Tillgång till nya moderna gemensamhetsytor som kök, matplats och wc. -Driftkostnader som internet, el, värme, vatten, ventilation, fastighetsskatt, städning och sophantering. -Parkering i anslutning till lokalen. -Trevliga kontorsgrannar med erfarenheter från olika verksamheter. Detta är för dig som värdesätter din tid och vill slippa bilköerna och parkeringsletandet inne i centrum. Välkommen att kontakta mig för att boka upp dig, först till kvarn gäller!

Ytor

  • Total yta:

    6 m2

Utförande

Byggår:

2020

Omgivning

Företag i närheten:

Bara sju minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Tallboda på Gränsliden 6. Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Skyline i närheten och Europizza i Tallboda Centrum

Kommunikationer

Inom gångavstånd (3 min) finns det buss på Snövägen som exempelvis tar dig till Lillkyrkavägen (513) och Linköping C (513). Även stadsbussen (buss 13) går utanför längs Fångögatan som ligger i anslutning till Idögatan.
Idögatan