Norra Oskarsgatan 70

Batteriet , Hultsfred
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

94 000 m²

Pris

50 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Industritomt
  • Lager & logistik

En logistisk knutpunkt med 6,5 miljoner slutkunder inom fyra timmar!

Nu öppnar Hultsfreds kommun upp för utvecklingsmöjligheter på totalt 94 000 kvadratmeter på ett centralt och attraktivt område. Fastigheten som heter ”Batteriet” är väl positionerad bredvid riksväg 23/34.

Körtidanalyser från ESRI och prognosberäkningar av befolkningstillväxten från SCB visar att fastigheten i Hultsfred idag skulle nå närmare 6,5 miljoner slutkunder inom en körtid på 4 timmar. Vid 2030 beräknas befolkningen i samma område till närmare 7,1 miljoner människor, vilket indikerar en procentuell tillväxt på 10 procent.

I Hultsfred har vi en kombination av ett beprövat logistiskt läge tillsammans med en mycket stark industritradition som bygger på mångårig kultur och kunnande. Våra företag är oerhört viktiga för oss och vi gör allt för att du som företagare ska trivas hos oss.

Samtidigt som vi i Hultsfred har ett unikt kunnande är vårt geografiska läge gynnsamt då vi bara ligger 90 minuter ifrån Växjö, Kalmar och Linköping med allt vad det innebär. Support av ledande tekniska konsultbolag. Ett av de främsta lärosätena i Sverige avseende teknik. Spetskompetens i världsklass med Gripen och SAAB.

Vi tror på en möjlig utveckling av logistikfastigheter och e-handelsföretag i Hultsfred och Småland. Här finns redan idag ett väl utvecklat servicesystem inom logistik med kompetenta transportföretag såsom Schenker, DSV och Post Nord vilket borgar för att vi kan erbjuda en snabb leveransförmåga till slutkund. Den småländska industrimarknaden är omfattande och intressant. Här finns närmare 1 200 industriföretag. Vår region ligger väl sammanvävd affärsmässigt och närmar sig nu 250 000 invånare vilket borgar för gott företagande, viktiga nätverk och god kompetensförsörjning.

I Hultsfred ser vi nya och inkommande företag som en stor tillgång. Här finns delar av våra företag representerade i kommunens näringslivsråd där man tillsammans med kommunen samverkar för att stärka sin lönsamhet och hjälpa varandra och Hultsfred att utvecklas. Kommunens politiska ledning har ett stort samförstånd över kommunens tillväxt- och näringslivsarbete och träffar det lokala näringslivet löpande.

Vill du etablera dig hos oss så hjälper vi dig med
• Rekrytering av nyckelpersoner
• Vi deltar aktivt i rekrytering av lager- och industrikunnig personal
• Vi verkar aktivt och pro-aktivt med att hjälpa dig att komma i kontakt med nyckelpersoner i ett framtida nätverk
• Hjälp med att identifiera både presumtiva leverantörer och kunder
• Lokal- och markfrågor där vi hjälper dig att hitta rätt logistiska förutsättningar för er utveckling

Ekonomi

Pris:

50 kr

Prisinformation:

50 kr/m2 exklusive tillkommande anslutningsavgifter

Dokument

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns goda parkeringsmöjligheter i närheten både för personal och besökare.

Närservice:

I närheten finns livsmedelsaffärer, restauranger, gym/padel och flera mackar.

Kommunikationer

Fastigheten ligger väl strategiskt placerad strax bredvid riksväg 23/34. Riksvägen länkar ihop Hultsfred med Växjö och Kalmar söderut och Jönköping och Linköping norrut. Hultsfreds järnvägsstation är placerad cirka 2 km ifrån fastigheten. Avseende busstrafik trafikerar för närvarande Kalmar länstrafik fastigheten genom buss nummer 71.
Norra Oskarsgatan 70