Nytorpsvägen 11

Mästaren 3 , Hultsfred
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

100 - 224 m²

Hyra

975 kr/m²/år. Cirkapris

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Kontorslokal med ljusa utrymmen. Flera rum i olika storlekar.

I norra delen av Hultsfred finns flera arbetstillfällen samlade. Bland annat IKEA och International Aluminium Casting (IAC). Nu finns möjligheten att i närheten av dessa företag hyra delar av en ljus och rymlig kontorsfastighet. 

Om har tagit sig till lokalen via bil parkerar man på den stora parkeringen tillhörande lokalen. 
Via den ljusa entrén når man mitten av lokalen. Rakt fram finns kapprum och WC. Halva lokalen hyrs av IAC som också dem har tillgång till entré, kapprum, WC. 

Till höger ser man en lång korridor med pentry i mitten. I dagsläget är hela den högra delen av lokalen ledig. Detta möjliggör flera möjligheter att anpassa lokalen efter egna önskemål; mötesrum, personalrum, kontor mm.

I dagsläget är den högra delen uppdelad i åtta rum. Fyra mindre kontor som passar som enskilda kontor. Fyra större rum som kan rymma flera arbetsplatser eller användas till mötesrum. Hela lokalen får ett ljust intryck tack vare ljusinsläppet i olika vinklar. 

Snabbare access till riksväg 23/34 är svårt att hitta. Samtidigt ligger fastigheten nära det nybygda handelsområdet. Mack, servicebutik och restaurang finns även det i närområdet. 

Skulle hela eller delar av lokalen vara något för dig? Tveka inte att höra av dig till oss!

Övrig information

Övrigt:

Vanliga frågor Har ni lokaler lediga som inte syns på Objektvision? Alla våra lediga lokaler och de lokaler som kommer att finnas tillgängliga framöver finns upplagda på Objektvision. Kan man dela upp större lokaler om man bara är intresserad av att hyra en del av en lokal? Det beror på flera faktorer och är möjligt i vissa lägen. Om du har frågor kring ändring av lokal är du välkommen att kontakta oss så tar vi en dialog därifrån. Hur lång är hyrestiden? Hyrestid bestäms utifrån överenskommelse mellan hyresgäst och hyresvärd. *Våra möblerade kontor hyrs enbart ut via korttidskontrakt. Oftast kvartalskontrakt.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 100 147
Gemensam del 77

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
WC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående

Utgångshyra kr/m2/år:

975

I hyran ingår:

Värme, el

Hyresinformation:

Cirkapris

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mästaren 3

Våningsplan:

1 av 1

Antal rum:

8

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Stor parkering framför lokalen. Parkeringen syns på drönarbilderna.

Nytorpsvägen 11