Telefonvägen 30

Telefonplan , Hägersten
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 300 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Imponerande lokal, nyrenoverad 1300 kvm med 4 meter i takhöjd. I livliga kvarter och utmärkt service på trendiga Telefonplan.

Välkommen till en kontorslokal med generösa utrymmen och imponerande fyra meter i takhöjd! När ni kliver in genom dörrarna möts ni av en atmosfär där potentialen känns lika stor som takhöjden. Med 1300 kvadratmeter att utforska öppnar sig möjligheterna för att skapa en häftig arbetsplats där kreativitet får ta plats och samarbete trivas. Lokalen är utrustad med olika mötesrum som passar olika arbetsuppgifter och samarbeten, från tysta rum för koncentrerat arbete till mötesrum för interaktion. Med all vår samlade kunskap, inklusive återbruk, totalrenoverar vi nu detta kontor. Självklart har vi lämnat utrymme för er som ny hyresgäst att sätta er egen touch – det där som gör att lokalen känns som just er plats. En stad i staden - nära city Utforska Telefonplans dynamiska kvarter och njut av dess enkelhet att ta sig hit och hem. Telefonplan utgör inte bara ett område, utan en egen stad i staden där tradition möter innovation på ett unikt sätt. Här finns gott om trevliga lunchställen och AW-hak att utforska, samt Sveriges största klättercenter för den äventyrslystne. Med bekväma kommunikationsmöjligheter, inklusive tunnelbana som tar endast 13 minuter till T-centralen, cykelvägar och bilparkeringar, är det lätt att ta sig till och från kontoret varje dag.   Hållbarhet och praktiska faciliteter i fokus Vår miljöcertifierade fastighet med LEED Guld-standard erbjuder en rad praktiska faciliteter för att stödja en aktiv livsstil. Med cykelrum, omklädningsrum och konferensmöjligheter finns allt ni behöver för en smidig och behaglig arbetsdag. Fastigheten Generatorn är inte bara ett kontorshus, det är Telefonplans 12 våningar höga landmärke med utsikt över södra Stockholm. Med sin imponerande storlek och det ikoniska radiotornet erbjuder huset en inspirerande arbetsmiljö med gott om naturligt ljus och tillgänglighet. Välkommen att boka visning av en imponerande lokal på pulserande Telefonplan!

Ytor

  • Total yta:

    1300 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

2008

Byggår:

1972

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

På Telefonplan finns markparkering för ca 400 bilar. För korttidsparkering gäller betalning via app eller P-automat inom området. För långtidsparkering kan man som hyresgäst teckna tillstånd för ej fasta p-platser i omfattning enligt den p-kvot som gäller för området. Platserna administreras av Apcoa: tel 08-556 306 70, eller via mejl vasakronan@apcoa.se . Mellan Klättercentret och restaurang Addfood finns besöksparkering där p-skiva gäller för en 1 timmes parkering. För motorcyklar finns flera avgiftsfria parkringplatser inom området. Se länk till p-karta nedan.

Närservice:

På Telefonplan och i de närmaste omgivningarna har servicen ökat markant senaste åren. Vid Telefonplans tunnelbanestation hittar du mycket av det du behöver en vanlig vardag, t ex apotek, blomsteraffär, livsmedelsbutik och pressbyrå. Vid Telefonplan finns ett tiotal restauranger. I den gamla vaktkuren för Ericsson, till vänster om Försäkringskassans entré, hittar du till exempel populära Krubb. Inne i området finns Addfood som har en välbesökt buffélunch och vietnamesiska restaurangen Viet Bistro. Under april 2024 öppnar även Söderbergs bageri i Tellusgången. Hos Konstfack finns café och restaurang Glasklart och vid torget och utmed LM Ericssons väg finns ytterligare ett antal restauranger, bland annat välkända restaurang Landet. På Dialoggatan ligger SATS gym och utmed Tellusgången finns både Klättercentret, frisör, kiosk och kemtvätt med skrädderiservice.

Kommunikationer

Kommunalt Telefonplan ligger 13 minuter från T-centralen, röd linje mot Fruängen. Två tunnelbanestationer från Telefonplan ligger Liljeholmen där bland annat tvärbanan och flygbussar stannar. Närmaste pendeltågsstation är Älvsjö. Därifrån finns anslutningsbussar till Telefonplan som tar cirka 10 minuter. Bil Telefonplan ligger 15 minuter från Stockholms city via E4/E20. Området ligger även nära Södra länken för resor mot Nacka.
Telefonvägen 30