Vattholmavägen 10

Kapellgärdet , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

106 m²

Hyra

2 200 kr/m²/år. Det är en kallhyra och värme, vatten, el, och moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

BUTIK/KONTOR UNDER UPPFÖRANDE

Lokal lämpad för butik/kontor under uppförande. Inflyttning enl. överenskommelse. Lokalen kommer ha skyltfönster i två väderstreck och entré ut mot Vattholmavägen. Härifrån tar du dig lätt ner på stan med fina gång- och cykelvägar men även snabbt med bil till E4:ans påfarter.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 106 2 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2200

Hyresinformation:

Det är en kallhyra och värme, vatten, el, och moms tillkommer. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Utförande

Planlösning:

Lokal om 106 kvm underuppbyggnad med fönster och entré ut mot Gamla Uppsalagatan samt fönster in mot gården. Den kommer vara färdigställd med målade väggar, golv, basbelysning, HWC och pentry.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalerna ligger på Kapellgärdet/Kvarngärdet som är ett område där det under de senaste 10 åren expanderat mycket. Många nya bostäder och mycket folk i rörelse. Det är fina gång- och cykelvägar in till centrum och även till naturområdet Röbo.

Företag i närheten:

Nära till både Heidenstams torg med Ica, pizzeria, frisör mm och Kvarnengallerian som erbjuder ett generöst utbud av service. In till city tar man sig med cykel på 5-10 minuter.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer då Uppsala buss trafikerar Vattholmavägen samt endast 5 minuter med cykel till Resecentrum. E4:ans påfart ligger endast några minuter bort.
Vattholmavägen 10