Hammarbybacken 31

Hammarby Sjöstad , Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 039 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Sthlm 04 - Sthlm New Creative Business Spaces - En del av det nya, expanderande Stockholm

Innerstaden börjar här. Arkitektbyrån Gatun har givit huset formen av en landscraper,
en skyskrapa i horisontalläge. Fasaden ger ett grafiskt, nästan svart-vitt intryck. Men titta närmare och det börjar hända saker – i den vita betongen reflekteras ljuset av cirkulära små glaspuckar. Huset ändrar karaktär varje timme.
Stora glasytor och rejäl takhöjd gör entréerna ljusa och öppna. I en av dessa finns också restaurangen som uppmuntrar både näringsintag och informella möten över en kopp med utmärkt crema.
Åtta plan ger plats för något mindre och större företag. Våningarna kan delas av på olika sätt. Här har flexibilitet varit ett nyckelord. Längst ner i huset finns generösa utrymmen för cyklar. Överst finns takterrassen med grönska och utsikt.
Det har sagts att architecture is music frozen in the moment. Så är det. Just så låter Sthlm 04.

Det här är det nya Stockholm. Välkommen!

Övrig information

Övrigt:

Sthlm New – 100 000 kreativa kvm Sthlm 04 är en del av Stockholm New Creative Business Spaces. Området blir en naturlig förlängning av kreativa Södermalm – tillsammans med våra arkitekter skapar vi en miljö för nyskapare inom mode, reklam, IT, spel, media och musik. Sthlm New Creative Business Spaces består av totalt 100 000 kvm kontor: Sthlm Seaside – färdigställt Sthlm 03 – färdigställt Sthlm 01 – färdigställt Sthlm 04 – färdigställt Sthlm 02 – planerad inflytt Q4 2023 Sthlm 05 – planerad projektstart 2024 Sthlm 06 – planerad projektstart 2025 Läs mer på www.sthlmnew.se.

Ytor

  • Total yta:

    1039 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Garage (varm)
Lastkaj
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Terrass

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Mårtensdal

Byggår:

2020

Planlösning:

Lokalen ligger på plan 9 på ett delat våningsplan i Sthlm 04. Lokalerna är yteffektiva, flexibla och energieffektiva, som sig bör.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

LEED

LEED är den certifiering som finns i flest antal länder. För att vara attraktiv på en internationell marknad är en LEED-certifiering önskvärd. Systemet går att använda för både befintliga och nya byggprojekt och kan täcka in hela stadsdelar. LEED bedömer en rad miljöaspekter som närmiljö, vattenanvändning, energianvändning, material och inomhusklimat. Det byggprojekt som uppnått en certifiering åtar sig att återrapportera verklig data från vatten- och energianvändning under fem års tid.

Källa

Omgivning

Företag i närheten:

Westander, Nabo, Funkia, Nets, Arrowhead, Goto 10, IIS -Internetstiftelsen i Sverige, Mutate, Softronic, Yggdrasil, Polystar, Propeller, Seenthis och Rhyme

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering i garage

Närservice:

Tastory har restaurang i huset och i Sthlm 01 hittar du Café NollEttan och Sjösaden Skybar.

Skyltläge:

Närheten till Nynäsvägen ger ett mycket bra skyltläge

Kommunikationer

Området har femstjärniga kommunikationer. Bara minuter bort finns Gullmarsplan med tunnelbanelinjer och en stor bussterminal och Tvärbanan stannar praktiskt taget utanför dörren. Och då den nya tunnelbanan är klar, kommer du att nå Kungsträdgården på bara några minuter (med stationen Sofia som enda stopp på vägen till city). Du som kör bil uppskattar säkert Nynäsvägen och närheten till Södra Länken. Att promenera till Södermalm tar sju minuter. Och sist men inte minst; hela Sthlm New har cykelgarage och omklädningsrum för cyklister. Närheten till Nynäsvägen ger ett mycket bra skyltläge.
Hammarbybacken 31