Södra Förstadsgatan 32

Centrum , MALMÖ
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

581 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Butikslokal på välbesökt adress

Rymlig butikslokal på bästa läge längst med gågatan. Här passerar ett stort flöde av människor varje dag och skyltfönstrena erbjuder bra expantionsmöjlighet. Lokalen har två lagerutrymme. Därutöver finns även ett kontor, wc samt pentry/pausrum.

Ytor

  • Total yta:

    581 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Laxen 25

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Södra Förstadsgatan utgör den södra delen av Malmös centrala gågata och shoppingstråk. Närområdet är dynamiskt och varierat med bland annat välbevarad stadsmiljö från sent 1800-tal, butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och operahus. Strax intill ligger Triangeln en av Malmös viktigaste knutpunkter med såväl köpcentrum som citytunnelstation. I området finns också stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage med 9 platser finns i fastigheten. Ytterliggare garageplatser finns i intillliggande fastighet.

Närservice:

All service finns i närheten.

Kommunikationer

Två minuters promenad når du Triangeln station med snabb kommuikation till köpenhamn och Malmö central.
Södra Förstadsgatan 32

Om Volito Fastigheter AB

Volito Fastigheter äger och förvaltar kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i Malmöregionen. Verksamheten grundades 1997 och präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer till kunder och partners. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt bestånd och att stärka vår närvaro i Malmös mest attraktiva områden. Målet är inte att bli marknadens största aktör utan att positionera oss som den bästa avseende förvaltning och kundrelationer. Beståndet omfattar 21 fastigheter, fördelade på kontor, handel och bostäder, med en sammanlagd yta på 92 000 kvadratmeter. Tillsammans med Peab Projektutveckling äger och förvaltar vi även The Point och Quality Hotel View i Hyllie.

Volito Fastigheter AB

Skeppsbron 3

211 20 MALMÖ

www.volitofastigheter.se

Fler annonser från Volito Fastigheter AB