Olofsdalsvägen 10

Flygstaden , Halmstad
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 - 40 m²

Pris

Flexibla kontrakt och förmånlig hyra. Kontakta oss för mer info

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Moderna och snygga kontor i "kontorshotell" Söndrum / Flygstaden. Kontor finns i flera olika storlekar.

KOJA kontorshotell hittar du på på Olofdalsvägen 10 (flygstaden). Vi erbjuder en kreativ arbetsmiljö med både mindre och större kontor (10-80 kvm) samt ett antal öppna arbetsplatser för dig som hellre sitter tillsammans med andra i ett öppet landskap.

Våra allmänytor är generösa, mysiga och mycket respektabla. Köket är snyggt, öppet och placerat mitt i huset som Kojas hjärta. Det ihop med våra öppna allmänytor inbjuder till många spontana möten och härliga samtal över en kopp kaffe eller en lunch. Entré, kök, toaletter och allmänna ytor delas med övriga hyresgäster.

Vill du åka iväg och äta lunch har du ett flertal restauranger och hämtmat-ställen att välja på i närheten. Väljer du att istället ta med dig egen lunch och äta den här så kan vi nästan garantera att du alltid får sällskap av minst ett par andra av våra trevliga hyesgäster. Gratis parkeringsplatser finns utanför huset på vår egen parkeringsplats. Välkommen att bli en i gänget i vår KOJA!

Övrig information

Övrigt:

https://www.kojakontor.se.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 20
lager 1 20

Ytbeskrivning

Vi har både flexplatser, möblerade kontorsplatser samt kontor i olika storlekar. mindre ytor finns också för den som önskar lageryta. https://www.kojakontor.se/

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Lastport
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Telefonbås
WC
RWC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Flexibla kontraktstider. Ger dig maximal möjlighet att byta till större eller mindre kontor eller kontorsplaster om ert företags behov snabbt ändras.

Tillträde:

Omgående. Vi har lediga kontor

Prisinformation:

Vi bygger allt själva vilket ger oss låga priser vilket ger dig en förmånlig hyra. Flexibla kontrakts och uppsägningstider

I hyran ingår:

Skatt, el, moms

Hyresinformation:

Flexibla kontrakt och förmånlig hyra. Kontakta oss för mer info

Utförande

Byggår:

1987

Renoveringsår:

2023

Våningsplan:

2 av 2

Antal rum:

50

Planlösning:

Storleken på kontoren varierar, det finns rum som är ca 10 - 100 kvm. Det går bra att hyra ett eller flera olika rum. Finns även att möjlighet att hyra en kontorsplats i ett öppet landskap, för den som önskar detta. Ett mycket socialt och trevligt sätt att ha kontor, tillsammans med andra. Hyresgäster delar entré, allmänutrymmen, kök och toaletter. i Lokalerna finns flera sittplatser som möjliggör spontana möten med andra företagare i huset. se mer på https://www.kojakontor.se/.

Energiklass:

A

Teknisk information

Takhöjd:

5 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Lokalen kan nås via:

Vi har egen truck vilket ger oss möjlighet att ta emot gods från de flesta lastbilar. Stor port.

Ventilation:

bra ventilation med möjlighet att styra varje rum .

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Direkt utanför huset hittar du grönska och bara ett stenkast bort ligger flygstadens golfbana. Inom ett närområde hittar du möjligheter till vackra lunch promenader. Vi har även dusch för den som vill ta en härlig löprunda ner till havet på lunchen. Cyckel-avstånd till centrum och Tylösand.

Företag i närheten:

Närhet till flygplatsen, flygstaden och affärer såsom Ica Maxi Flygstaden, systembolaget, Willys, Lidl, Gym, lunchrestaurang mm. Bus hållplats 10 meter utanför huset för buss som går industritur en gång varje morgon och kväll. Övriga buss-hållsplatser nås inom ett par min gångavstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gratis parkering på stor parkeringsplats som du delar med övriga hyresgäster.

Närservice:

I närheten hittar du Restaurang Pers kök, som serverar lunch. Burger king, Max haurgare, samt Thai restaurang och Ica Maxi Flygstaden. Willys samt Lidhl.

Skyltläge:

Beskriv enkelt var ni sitter genom att säga att du sitter på Koja Kontorshotell.

Kommunikationer

Närhet Flygplats. Bra parkering på egen parkeringsplats utanför dörren. Laddmöjligheter för elbil kommer finnas från ca hösten -23. Busshållsplatser nås inom ett par minuters gångavstånd i olika riktiningar.
Olofsdalsvägen 10