Lilla Varvsgatan 14

Västra Hamnen , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

8 m²

Hyra

8 000 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Stilrent och bekvämt kontorsrum i Sveriges mest kända byggnad, Turning Torso med förmånlig avtalslängd!

Ett mindre kontorsrum som passar utmärkt för dig som är egenföretagare, advokat, psykolog eller terapeut, utför behandlingar eller massage.

Alla känner till fastigheten och den skiljer sig från allt annat. Här kan vi erbjuda dig en helt unik upplevelse och möjlighet som endast finns på ett fåtal platser i världen. Här är det lätt att skapa en fungerande och inspirerande arbetsmiljö.

Byggnaden är även utrustad med komfortkyla vilket underlättar under sommarhalvårets varmare klimat. Dygnet runt bemanning i receptionen på entréplan garanterar alltid bästa service för din personal och era besökare. Vår reception tar emot dina besökare och kontaktar rätt person hos er och detta ger alltid ett gott intryck och sparar mycket tid för den egna personalen. Här kan du lämna in kläder för kemtvätt, boka konferensrum samt mycket annat.

Besökarna parkerar enkelt i vårt parkeringshus och i närområdet finns ett flertal restauranger och annan service såsom matbutiker, kaféer, apotek och systembolag. Smart, elegant och kostnadseffektivt. Rummet har stora fönster som ger en ljus och rymlig atmosfär. I anslutning till rummet finns det tillgång till pentry, kaffemaskin och en loungeavdelning.


I hyran ingår även möblerat rum så allt finns klart och redo så du kan koncentrera dig på din verksamhet.

Ytor

  • Total yta:

    8 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Fiberanslutning
Parkering
Reception
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Utgångshyra kr/m2/år:

8000

I hyran ingår:

Värme

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Fören 3

Byggår:

2005

Våningsplan:

1

Antal rum:

1

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I Turning Torso i Västra Hamnen befinner du dig i en ikonisk byggnad med havet som närmsta granne och på promenadavstånd till Malmös stadskärna. Härifrån nås caféer, naturstråk, gym, dagvaruhandel, restauranger och kommunikationer på bekvämt promenadavstånd. Detta attraktiva läge erbjuder även närhet till pendlarvänliga Centralstationen.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringhus finns i grannbyggnaden Turning Torso Gallery.

Kommunikationer

Goda kommunikationer. Busslinje 8 stannar precis utanför, med kortare gångavstånd når man även fler busslinjer. Cykelvägen är bra och likaså är det smidigt om du är bilburen.
Lilla Varvsgatan 14