Torget 9A

Centrum , Vrigstad
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

78 m²

Hyra

700 kr/m²/år. Angiven hyra är en bashyra. Till hyran kommer elektricitet, uppvärmning och moms.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Butik

Attraktiv butikslokal 78m² vid bästa läget på torget i Vrigstad, tillgängligt för omgående uthyrning. Lokal med öppen planlösning & bra skyltfönster.

Fin lokal, väl lämpad som frisersalong, skönhetssalong eller som butik.
Vrigstad är en av Smålands mest klassiska mötesplatser och ligger mellan Jönköping och Växjö.

Riksväg 30 går förbi precis vid torget och området är en naturlig samlingsplats för marknader och pauser för genomresande.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information om lokalen uthyrning@riddershov.se
Fastigheten har ett strategiskt läge mitt i Småland, i närheten av Sävsjö, mellan sex städer och två flygplatser på mindre är 40 minuters avstånd.

Närservice

Ett par minuters gångväg från matbutik, restaurang, café, bensinstation och allehanda närservice.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 78 3 000

Ytbeskrivning

Välkommen till en centralt belägen lokal, väl lämpad för skönhetsbehandling eller frisörverksamhet. Lokalen är på 78 kvadratmeter och ligger i markplan och har en god tillgängliget. Till lokalen har stort skyldfönster. Byggnaden är en del av Vrigstads äldre bebyggelse och har vacker arkitektur och ligger i centrala Vrigstad. När man kliver in i lokalen möts man av en varm och inbjudande atmosfär. Rummen anpassas efter era behov och har idag en mjuk färgpalett och moderna detaljer. Salongens centralt belägna läge gör det enkelt att hitta, och dess närhet till andra butiker och restauranger gör det till en bekväm destination för kunder som vill kombinera skönhetsterapi med andra aktiviteter.

Bekvämligheter

WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Omgående. Tillträdesdatum sätts i samråd

Prisinformation:

ingen överlåtelseavgift

Utgångshyra kr/m2/år:

700

I hyran ingår:

Värme, skatt

Hyresinformation:

Angiven hyra är en bashyra. Till hyran kommer elektricitet, uppvärmning och moms.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gästgivaregården 1:8

Byggår:

1950

Planlösning:

Inbjudande och stor entré med god exponering. Öppna ytor om totalt 78 kvm i en yteffektiv planlösning. Detta är en lokal med enormt stor potential och med lite kreativitet blir detta en lysande etablering för er verksamhet. Bakom butiksytan finns det utrymme för lager. Här finns också personalyta och WC.

Teknisk information

Ventilation:

FT-system

Omgivning

Omgivning/natur:

Vrigstad är omgivet av vacker natur och grönska, med flera möjligheter till fiske, vandring, cykling och andra utomhusaktiviteter. Det är ett perfekt val för den som söker en avkopplande tillvaro i ett naturskönt område.

Företag i närheten:

Pizzeria Napoli, Hemköp, Sportringen, Vrigstad Grill

Närservice:

När det gäller service finns det flera affärer i orten, inklusive en livsmedelsbutik som erbjuder ett brett utbud av livsmedel och dagligvaror. Det finns även en bensinstation, en blomsteraffär, en sportbutik och en delikatessaffär. För den som är intresserad av inredning och design finns det också en butik som säljer heminredningsprodukter. Det finns vidare ett bibliotek och en tandläkarmottagning. För den som är intresserad av idrott finns det flera idrottsföreningar i Vrigstad, inklusive en fotbollsklubb och en ridklubb. Vrigstad har också ett äldreboende, en grundskola och förskolor som finns tillgängliga för invånarna. Bussförbindelser till närliggande städer finns också tillgängliga, vilket gör det lätt för invånarna att ta sig till större service- och shoppingområden.

Skyltläge:

Lokalen har ett fantastiskt skyltläge, direkt ut mot torget. Torget är en knutpunkt i Vrigstad och lokalen syns även väl av passerande trafik.

Vägbeskrivning:

Allmänna kommunikationer finns i form av buss. Större trafikleder, väg 127/30, passerar genom orten.

Kommunikationer

Vrigstad har en strategiskt fördelaktig position när det gäller kommunikationer. Orten är belägen nära E4:an, som är en av Sveriges viktigaste transportleder. Detta gör det enkelt och bekvämt för både boende och besökare att ta sig till och från Vrigstad.
Torget 9A