Vattholmavägen 10

Kapellgärdet , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

131 m²

Hyra

2 200 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Lokal lämpad för butik, café och cykelverkstad under uppförande

Lokal lämpad för butik, café och cykelverkstad under uppförande. Tillträde enl. överenskommelse. Lokalen kommer ha skyltfönster och entré ut mot Vattholmavägen samt fönster in mot gården. Härifrån tar du dig lätt ner på stan med fina gång- och cykelvägar men även snabbt med bil till E4:ans påfarter. Hyran är för butik/café/cykelverkstad är 2 200 kr/m²/år. Det är en kallhyra och värme, vatten, el, och moms tillkommer.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 131 2 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2200

Utförande

Planlösning:

Lokalen om 131 m² kommer ha en öppen flexibel yta med fönster i två väderstreck samt entré från Vattholmavägen. Den kommer vara färdigställd med målade väggar, golv, basbelysning, RWC och pentry. Den kommer även ha en fettavskiljare ifall nya hyresgästen vill driva café eller restaurang där det inte är krav på IM-kanal.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalerna ligger på Kapellgärdet/Kvarngärdet som är ett område där det under de senaste 10 åren expanderat mycket. Många nya bostäder och mycket folk i rörelse. Det är fina gång- och cykelvägar in till centrum och även till naturområdet Röbo.

Företag i närheten:

Nära till både Heidenstams torg med Ica, pizzeria, frisör mm och Kvarnengallerian som erbjuder ett generöst utbud av service. In till city tar man sig med cykel på 5-10 minuter.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer då Uppsala buss trafikerar Vattholmavägen samt endast 5 minuter med cykel till Resecentrum. E4:ans påfart ligger endast några minuter bort.
Vattholmavägen 10