Vattholmavägen 10

Kapellgärdet , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

306 - 437 m²

Hyra

2 200 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt

Nyproducerad verksamhetslokal på Kapellgärdet!

Nyproducerad verksamhetslokal på Kapellgärdet! Lokalen ligger i markplan med entré och fönster ut mot Vattholmavägen samt fönster in mot gården. Det är möjligt att bedriva restaurang i lokalerna. Det är ett bra läge med gång- och cykelvägar utanför lokalen som går in till centrum samt nära påfarten till E4:an.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 306 437 2 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2200

Utförande

Planlösning:

Lokalen om 306 med en stor matsalsdel med fönster i två väderstreck, stort kök med IM-kanal, fettavskiljare, ett grundläggande antal golvbrunnar, diskrum och några förrådsutrymmen. I restaurangdelen två toaletter varav en RWC. Lokalen är färdigställd med målade väggar, golv, basbelysning samt toaletter och pentry.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalerna ligger på Kapellgärdet/Kvarngärdet som är ett område där det under de senaste 10 åren expanderat mycket. Många nya bostäder och mycket folk i rörelse. Det är fina gång- och cykelvägar in till centrum och även till naturområdet Röbo.

Företag i närheten:

Nära till både Heidenstams torg med Ica, pizzeria, frisör mm och Kvarnengallerian som erbjuder ett generöst utbud av service. In till city tar man sig med cykel på 5-10 minuter.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer då Uppsala buss trafikerar Vattholmavägen samt endast 5 minuter med cykel till Resecentrum. E4:ans påfart ligger endast några minuter bort.
Vattholmavägen 10