Vattholmavägen 10

Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

195 m²

Hyra

2 000 kr/m²/år. Tillkommer

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Övrigt
Nybyggd lokal med ett bra skyltläge belägen på Kapellgärdet i Uppsala. Lokalen om 195 kvm är lämpad som café, restaurang eller butik och tillträdet är enl. överenskommelse. Härifrån är det nära bra service antingen vid Heidenstamstorg, Torbjörnstorg eller hela Uppsalas Citys utbud. Dit tar du dig på 10 minuter med cykel. Det finns mycket bra gång och cykelvägar in till stan men även till övriga områden kring Kapellgärdet. Med bil tar du dig snabbt till påfarterna till de större vägarna. Bra bussförbindelser. Här har det exploderat med flerfamiljshus de senaste åren så det är mycket folk i rörelse.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 195 2 200

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2000

Hyresinformation:

Tillkommer

Utförande

Planlösning:

Lokalen har en area om 195 m² och är belägen i markplan med flera fönster och entré från Gamla Uppsalagatan. Längre in i lokalen kommer det vara en halvtrappa upp med en öppen yta och fönster mot innergården. Lokalen kommer färdigställas med målade väggar, golvbeklädnad, basbelysning, HWC och pentry.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalerna ligger på Kapellgärdet/Kvarngärdet som är ett område där det under de senaste 10 åren expanderat mycket. Många nya bostäder och mycket folk i rörelse. Det är fina gång- och cykelvägar in till centrum och även till naturområdet Röbo.

Företag i närheten:

Nära till både Heidenstams torg med Ica, pizzeria, frisör mm och Kvarnengallerian som erbjuder ett generöst utbud av service. In till city tar man sig med cykel på 5-10 minuter.

Kommunikationer

Goda busskommunikationer då Uppsala buss trafikerar Vattholmavägen samt endast 5 minuter med cykel till Resecentrum. E4:ans påfart ligger endast några minuter bort.
Vattholmavägen 10