Bolandsgatan 9

Boländerna , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

325 - 592 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Hyresledigt kontor i Magasin Boland.

Magasin Boland bjuder på en mängd olika planlösningar av olika karaktär. Här finns både kontorslokaler med tillhörande lager/butiksytor. De större ytorna på plan 2 bjuder på industriell känsla med vackra detaljer i original. Ytorna kan hyras separat eller tillsammans och du som hyresgäst har stora möjligheter att från början vara med och bestämma hur lokalerna på bästa sätt anpassas efter din verksamhet då tanken med dessa ytor är att rusta upp och förnya.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 325 592

Utförande

Planlösning:

Rumsindelade kontorslokaler om 325 kvm med möjlighet till förhyrning av ytterligare lagerutrymme om ca 267 kvm i form av en vindsvåning. Vindsvåningen kan även nyttjas som konferensytor. Lokalen består av 7-8 kontorsrum med plats för 2-3 personer samt två större rum som kan nyttjas som konferens eller kontorsrum. I lokalerna finns även kök, extra pentry, toalettpaket och arkivrum. Yta A 202 på bifogad ritning.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i området Boländerna söder om Uppsala centrum som är ett expansivt handels- och industriområde.

Företag i närheten:

Mycket bra service då flera stora varuhus ligger i området som Bauhaus, Biltema, Coop, Ikea och gallerian Bolands city.

Kommunikationer

Det är täta busskommunikationer och mycket bra cykelvägar till Resecentrum och centrala Uppsala. E4:ans påfart i båda riktningarna och Kungsleden nås på bara några minuter.
Bolandsgatan 9