Vittulsbergsväg 25

Vittulsberg , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

517 m²

Hyra

250 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Lager & logistik

Nu finns chansen att bedriva verksamhet på en fantastisk fin gård i lugn och lantlig miljö i Vittulsberg!

Nu finns chansen att bedriva verksamhet på en fantastisk fin gård i lugn och lantlig miljö i Vittulsberg! Gården ligger ca 10 km från Uppsala och består av två stora förrådsbyggnader. Detta är ett ypperligt tillfälle för den egna företagaren! Det finns två stora förråd/lagerbyggnader med tillhörande tomtyta som går att hyra tillsammans eller separat. Denna lokal har en area om 517 kvm. För att komma till gården åker man väg 290 mot Storvreta, svänger höger mot Vittulsbergs gård, passerar gården och sedan ligger det på höger sida. Det tar ca 20 minuter från Uppsala centrum.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 517 250

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

250

Utförande

Planlösning:

Det finns två förrådsbyggnader på gården och denna är ca 517 m² med en tomt om ca 4 600 m². För att se tomterna och alla byggnader se bifogat tomtkarta där denna lokal är markerad med B.

Omgivning

Omgivning/natur:

Vittulsbergsväg 25 ligger efter 290:an ut mot Storvreta-Vattholma. Det är en lugn naturnära och lantlig miljö. Det är ca 10 km från Uppsala centrum och det går även lätt att ta sig till Gränby centrum för att tänkbar service. Till E4:ans påfart tar det ca 5-10 minuter och Uppsala buss trafikerar väg 290.

Vittulsbergsväg 25