Vretenvägen 6

Solna strand , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

452 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
Välkommen till Vretenvägen 6 och denna välplanerade kontorslokal på 452 kvm. Genomgående fönster som släpper in generösa mängder naturligt ljus och skapar en öppen och inbjudande känsla. De flexibla ytor möjliggör anpassningar efter ditt företags specifika behov och skapar en arbetsmiljö där kreativitet och produktivitet får blomstrar.

Övrig information

Övrigt:

Tillträde enligt överenskommelse.

Ytor

  • Total yta:

    452 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Smultronet 2

Byggår:

1963

Våningsplan:

2

Planlösning:

Denna ljusa kontorslokal erbjuder flexibel planlösning anpassningsbar efter er verksamhet. Med flertalet mötesrum, ett centralt pentry och tre wc, varav en med dusch, kombinerar lokalen funktionalitet med stil.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Solna strand är ett strategiskt affärsområde som är under stor utveckling. Området består av en blandning av äldre fastigheter med industrikaraktär till mer moderna kontorslokaler. Ur kommunikationssynpunkt är det en fantastiskt knutpunkt. Här finns parkering för både bilar och cyklar och för den som önskar en stunds avkoppling finns sköna promenadvägar efter vattnet alldeles i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkerings- och garageplatser finns att hyra vid fastigheten.

Närservice:

Ett flertal lunchrestauranger med olika inriktningar, varav en mycket uppskattad i fastigheten, finns i närheten. I området finns även mycket populära Villa Wera vars grundare bland annat vunnit årets kock och arrangerat Nobelmiddagen. Bageri, Pressbyrå, kemtvätt, frisör och träningsmöjligheter finns i området. Övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna och Sundbyberg centrum.

Kommunikationer

Solna strands tunnelbanestation nås efter bara någon minut. För bilburna är läget utmärkt med närhet till Huvudstaleden som leder till E4:an. Från Sundbyberg station avgår pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana och tunnelbana. Bromma Flygplats nås efter några minuter med bil. Sommartid trafikerar pendelbåten Klara Mälarstrand, Lilla Essingen, Alviks Strand och Solna strand. Gratis för våra hyresgäster!
Vretenvägen 6

Om Humlegården Fastigheter AB

Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera helt på sina verksamheter och få dem att blomstra, medan vi tar hand om resten. Du som hyr kontor hos oss kan vara säker på att vi alltid finns nära till hands, beredda att erbjuda bästa möjliga service, i fastigheter som förvaltas med stor omsorg. Humlegården – Miljöer att växa i.

Humlegården Fastigheter AB

Box 5182, Engelbrektsplan 1

102 44 STOCKHOLM

www.humlegarden.se

Fler annonser från Humlegården Fastigheter AB