Lilldamsvägen 1

Gimo , Gimo
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

200 - 2 660 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik
  • Kontor

Här har du chans att hyra kallager, lager, verkstad och kontor till förmånliga priser i Gimo

Här har du chans att hyra kallager, kontor och verkstad till förmånliga priser. De kalla lagren ligger i två separata lador och kontorsytor och verkstad ligger i en separat byggnad som går att värma upp.Moms tillkommer på hyran. Det finns även byggrätt på ca 4 000 kvm för uppförande av nya ytor..

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Lager & logistik 200 2 660

Utförande

Planlösning:

Lokaler i varierande storlek för både kontor, lager, verkstad och kallager. Ytorna är enligt följande: Verkstad lager, ytor från 200 m² - ca 900 m². Möjlighet att bygga kontor i anslutning till lager/verkstadsytor. Kall-lager, ytor 100 - 1500 m² Kontor i två plan om 110 kvm på vardera planet. Unikt eget tegelhus i f.d. elstation vid Lilldammen med utsikt över Gimo Herrgård. Fastighetsägaren har ytterligare byggrätt på 20 000 m² för industrilokaler. Stora möjligheter till att hyra prisvärda uppställningsytor. Totalyta på tomten är 65.000 m².

Omgivning

Omgivning/natur:

Sandvik Coromant är den stora industrin i Gimo och ligger alldeles i närheten.

Företag i närheten:

Till Gimo Herrgård beger du dig om du vill äta förstklassigt eller för den delen övernatta. Dagens lunch äter du på Matsalarna Gimo som ligger på kort promenadavstånd. I Gimo finns även andra serveringar och ett populärt café. Gimo är centralort för denna del av Östhammars kommun. Här finns vårdcentral, idrottsanläggningar, butiker och restauranger m.m.

Kommunikationer

Nära väg 288 mellan Uppsala och Östhammar. Ca 5 mil från Uppsala och ca 7 mil från Arlanda.
Lilldamsvägen 1