Kungsängsesplanaden 4 C

Industristaden , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

179 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
Lokal om 179,5 m² i Åsikten Södra 1 i Kungsängen! Lokalen är lämpad för butik/kontor och har ett fantastiskt läge nära årummet. Under våren 2024 kommer den nya Tullgarnsbron öppna i förlängningen av Kungsängsesplanaden och då förbinda södra delen av bostadsområdet Kungsängen med Studenternas idrottsplats och Uppsala Stadsträdgård.

Ytor

  • Total yta:

    179 m2

Utförande

Planlösning:

Lokal nr 3 om 179,5 m² har fönster i tre väderstreck med större fönsterpartier och entré ut mot Kungsängsesplanaden. Lokalen har vita väggar samt ett slitstarkt ekmönstrat laminatgolv Det finns ett trinettkök och en RWC med klinker och kakel. Denna lokal är utrustad med elektriska rullgardiner som skyddar mot ljusinstrålning. Den är även utrustad med ett rejält ventilationsaggregat som har kyla.

Omgivning

Omgivning/natur:

Området har ett fantastiskt läge invid Fyrisån med bro över till Uppsalas lummiga stadspark med fina promenadstråk. Till stadskärnan går du på några minuter och det finns även bra service i Kungsängen /Industristaden.

Kommunikationer

Det är nära till Resecentrum som är navet för tåg- och busskommunikationer i Uppsala och endast någon minut med bil till Kungsängsleden som leder till E4:ans påfart i båda riktningarna.
Kungsängsesplanaden 4 C