Grev Turegatan 30

Östermalm , Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

10 - 40 m²

Hyra

Hyran faktureras kvartalsvis i förskott och ska erläggas innan påbörjat kvartal. Avtal ska ske skriftligen minst tre månader före den avtalade hyrestidens utgång.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking
  • Restaurang & café

GT30 på Grev Turegatan i Stockholm är mer än bara fina kontor i bästa läge. Mycket mer. Du får en servicenivå som går utanpå det mesta.

Stockholm har etablerat sig som en kreativ storstad. Maten, musiken och nyskapande start-ups har gett oss ett världsrykte och en stark attraktionskraft. Vi behöver ge plats för mer nyskapande. I utveckling, affärer och projekt. Och mat musik och möten. GT30 är den platsen. Med den service och kvalitet du behöver.
Som medlem i GT30 har du tillgång till all service och alla tjänster du kan behöva för att du och ditt företag ska trivas. Här finns reception, worklounge, restaurang, bar, café, mötesrum, ateljé, ljudstudio, boutiquegym, garage och utomhuskontor. Trevlig personal tar hand om dina besökare, dina möten, dina bud, din bil, din cykel, dina kläder, din mat och dryck, ja till och med din kropp. Våra medlemmar får helt enkelt allt och lite till.

Övrig information

Övrigt:

Huset byggdes på sent 60-tal som huvudkontor för en numera fusionerad bank. Det byggdes för att skapa ett intryck. Marmor och granit, strama linjer och genomarbetade detaljer. Tidstypisk arkitektur av högsta klass. Huset ligger ligger lite insmuget på Grev Turegatan, ett stenkast från Stureplan. Nu har den den stora renovering som genomförts utvecklat husets kvalitéer och gjort plats för en i högsta grad modern arbetsplats. De övre planen hyrs ut till permanenta hyresgäster medan de nedre kommer att ge plats för nya verksamheter. Att ljudstudion har en diskret ingång kan komma att locka världskända stjärnor. Restaurangen kommer att servera högklassiga middagar med stjärnambitioner. Men framförallt finns här möjligheter för alla sorters möten och projekt. För skapande och nytänkande, på lång eller kort sikt. Och all service som krävs för både effektivitet och kreativitet.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 10 40

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (varm)
Gym
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
Telefonbås
Terrass
WC
RWC

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

Hyran faktureras kvartalsvis i förskott och ska erläggas innan påbörjat kvartal. Avtal ska ske skriftligen minst tre månader före den avtalade hyrestidens utgång.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stockholm Repslagaren 29

Byggår:

1969

Renoveringsår:

2016

Våningsplan:

5 av 6

Antal rum:

28

Planlösning:

Egen studio på femte våningen med utsikt mot innergård och Grev Turegatan i olika storlekar, allt från 9 kvm till 30 kvm. Vi erbjuder också medlemskap med loungeplatser i arbetslounge.

Dokument

Teknisk information

Uppvärmning:

Ingår

Lokalen kan nås via:

Mycket goda kommunikationer. Närhet till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Flertal busslinjer (se www.sl.se för mer info). En kort promenad bort ligger Stockholms Centralstation där pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar samt Arlanda Express passerar el

Ventilation:

Ja

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Grev Turegatan 30 ligger bokstavligen ett stenkast från Stureplan, med utmärkt skyltläge ner mot Sturegallerian. Här har man all tänkbar service, med massor av butiker och restauranger precis utanför dörren. Dessutom finns det både restaurang och konferensservice i huset. Man kan helt enkelt inte sitta bättre.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garage och cykelgarage

Närservice:

Restaurang och bar - I direkt anslutning till entren och workloungen ligger en först-klassig restaurang. Här kan du slinka in på en god frukost eller lunch, äta finmiddag med kunder i chambre separée eller ta en välförtjänt AW i baren. Härifrån kan du också beställa catering till dina möten. Restaurangen har fullständiga rättigheter och håller öppet för allmänheten kl 07.00-01.00. Som medlem i GT30 har du dessutom extra bra priser i restaurangen. Café - Ta en fika i husets trevliga café, eller ta med dig kaffe och macka upp på kontoret eller ut till workloungen.

Skyltläge:

Synlig skylt i front desk och vid rummet.

Vägbeskrivning:

100 m gångavstånd från Östermalms Tunnelbana - uppgång Grev Turegatan

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer. Närhet till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Flertal busslinjer (se www.sl.se för mer info). En kort promenad bort ligger Stockholms Centralstation där pendeltåg, tåg, fjärrbussar, flygbussar samt Arlanda Express passerar el
Grev Turegatan 30