Tenstaplan 43

Tensta , Spånga
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

243 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik

Butik i Tensta centrum på 243 kvm

Unikt tillfälle att få etablera sig i en mycket eftertraktad butikslokal i Tensta Centrums galleria. Här passerar varje dag ett stort antal potentiella kunder och denna lokal har ett mycket bra läge i gallerian. EJ RESTAURANG, LIVSMEDEL.

Ytor

  • Total yta:

    243 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bränninge 4

Planlösning:

Butiksyta med några mindre bakomvarande kontorsrum.

Omgivning

Omgivning/natur:

Tensta centrum är ett välbesökt och levande stadsdelscentrum. Här finns möjligheter till att idka handel och kommers som på få andra platser.

Närservice:

I Tensta centrum ligger dessa företag Matvärlden Tensta, Lidl, Interflora i Tensta, Rawabi Phone, Fitness 24 seven, Livstycket, Safi Shop Center, IT FORUM, Royal presentartiklar, X-price Seynur Damkläder, Tensta Modebutik, Tiba Guld & Ur, Boutique Cleopatra Dermans Restaurante Lasmarimo, Restaurang Barwaaqo 2, American TFC, Restaurang View Kolgrill, Tensta Krog Tensta Biltvätt & Däck, HM Travel Group, Medborgarkontoret Akuttandvården Tensta, Asal Kött & Livs, Apotek Prinsen,Tensta Konsthall, Kronans Apotek Tensta sko, nyckel och väskor, Tensta Tobak, Almaza Skönhetssalong, Pur hair Salong, Sirwan frisör och Body Care.

Kommunikationer

T-bana Tensta centrum (Blå linje) . Flertalet buss-linjer finns cokså i direkt anslutning till centrumet som linje 196-197, 514, 540 och 546.
Tenstaplan 43

Om Fastpartner AB

Fastpartner är ett börsnoterat fastighetsbolag som äger och förvaltar fastigheter långsiktigt med egen personal. Vår affärsidé är att skapa goda och långvariga relationer med våra hyresgäster genom att vara lyhörda för våra hyresgästers önskemål samt engagerade i förvaltningen och utvecklingen av våra fastigheter. Vårt fastighetsbestånd är koncentrerat till Stockholm, men vi har också lokaler på ett flertal expansiva orter i Sverige, bla Göteborg, Malmö, Norrköping, Uppsala och Gävle. Vi tycker det är kul att arbeta med den tekniska utvecklingen av våra fastigheter. Vi ser att det både finns en vinning för miljön och plånboken i att vara en engagerad hyresvärd. Vår organisation genomsyras av en entreprenörsanda och har korta beslutsvägar vilket uppskattas av våra hyresgäster. Välkommen till Fastpartner!

Fastpartner AB

Box 55625, Sturegatan 38

102 14 STOCKHOLM

www.fastpartner.se

Fler annonser från Fastpartner AB