Odelbergs väg 11

Gustavsbergs hamn , Gustavsberg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

25 m²

Hyra

14 800 kr/m²/år. I priset ingår allt som ni behöver till ert kontor inkl el värme vatten wifi skrivare/scanner. Gemensamhetsutrymmen: mötes- och konferensrum, dusch och toaletter. Kaffe och te. Frukost 1ggr/mån och diverse event. Städning en ggr/vecka.

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell & coworking

Tornhusets kontorshotell i Gustavsbergs hamn som servar Värmdö företagare med vackra och funktionella lokaler där vi skapar naturlig utveckling

Ett kontorshotell och företagscenter (våning 3(4)) i Tornhuset på första parkett  i Gustavsbergshamn.

Här delar man trappuppgång med konditoriet "Dellan" på bottenvåningen, Villeroy Boch/Gustavsbergs HK på den andra våningen. På vårt egna våningsplan delar vi gemensamma utrymmen såsom vårt magnifika tornrum, mötesrum, konferensrum, pentry (ett minikök), WC och dusch med andra företag.

Just nu har vi ett rum som är 25m2 och passar utmärkt för 4-6 personer med ett litet förråd ca 4kvm. Rummet har två härliga stora fönster ut mot vattnet. Det är extra högt i tak vilket ger en extra känsla av luft och rymd.

Ytor

  • Total yta:

    25 m2

Bekvämligheter

Balkong
Dusch
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
WC

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Andrahandskontrakt

Kontraktbeskr.:

Vi hittar en lösning för dig och dina kollegor

Tillträde:

Omgående

Prisinformation:

Lokalen är en del i ett kontorshotell och hyrs ut månadsvis 14.800:-/mån exkl. moms löpande med 3 månaders uppsägningstid

Utgångshyra kr/m2/år:

14800

I hyran ingår:

Värme, skatt, el

Hyresinformation:

I priset ingår allt som ni behöver till ert kontor inkl el värme vatten wifi skrivare/scanner. Gemensamhetsutrymmen: mötes- och konferensrum, dusch och toaletter. Kaffe och te. Frukost 1ggr/mån och diverse event. Städning en ggr/vecka.

Hyresdeposition:

Ingen

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Gustavsberg 1:178

Byggår:

1898

Renoveringsår:

2014

Våningsplan:

3 av 4

Antal rum:

1

Planlösning:

Kontorslokalen är 25m2 och en del i ett kontorshotell. Totalt har hyresgästen tillgång till ca 150 m2 allmänna ytor så som mötesrum mm. utöver det egna kontorsrummet.

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Självdrag

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Farstaviken och vattnet ut mot Baggensfjärden.

Företag i närheten:

Runtikring Gustavsberg finns alla möjliga företag du kan tänka dig - även på vårt våningsplan finns flera branscher representerade.

Parkeringsmöjligheter/garage:

I Gustavsbergs hamn är det gott om avgiftsfria p-platser, 1-2-3-16timmars. Det finns även möjlighet att införskaffa parkeringstillstånd på området.

Närservice:

I Gustavsbergs hamn, som är hjärtat av Värmdö, finns både caféer och restauranger. Våra tre "B" Bistron, BlåBlom och Brödernas samt Tyra och Kikka dessutom finns restaurang på Kattholmen och foodtrucks. Närmaste fiket är Dellan - på bottenvåningen. Om du sedan vill efter en god lunch, så kan du ta dig en promenad längst vattnet ut mot Baggensfjärden. Blir det inte en promenad kanske du går in på SATS eftermiddagen och sen går till apoteket... och/eller en shoppingrunda i de olika trevliga butikerna. Eller gå in till porslinsmuséet... vidare till porslinsfabriken! Eller oxå går du på en AW förbi Villagatan1 - på fredagar har de en vinbar! I Värmdö finns flera stora köpcentrum som ligger på behörigt avstånd till hamnområdet med fria parkeringar. Värmdö köpcentrum i Mölnvik och Värmdö marknad är de två största. Värmdö köpcentrum erbjuder ca 60 butiker. Allt från ICA, Systembolaget, Apoteket Lindex till Intersport och SATS samt Nordic Wellnes och Bygg-Ole. Vid Värmdö Marknad finns bl a Coop forum, City Gross, Plantagen, Jysk möbler, Mio, Biltema, Yoump och Nordic Wellnes mm.

Vägbeskrivning:

Tornhuset i Gustavsbergs Hamn ligger nära Stockholm. Endast 20 minuters resa med bil via motorvägen från Danvikstull till Gustavsberg. Det är lätt att hitta till hamnen, och väl framme finns det gott om avgiftsfria P-platser upp till 3timmar med easypark och vid runda huset 16timmars gratis parkering med p-skiva Med bil: Väg 222, motorväg från Danvikstull, följ skyltarna mot Gustavsberg. Med båt: Båtresan från Stockholm till Gustavsberg måste anses som en av de vackraste ut genom Stockholm. Du passerar förbi Djurgården, genom Skurusundet. Vidare tar du dig genom det smala och 2 km långa Baggensstäket. Sedan vidare över Baggensfjärden och till sist in i Farstaviken till Gustavsbergs Hamn.

Kommunikationer

Endast 20 minuters resa med buss via motorvägen från Slussen till Gustavsberg, hållplats Farstaviken. Busskommunikationen är mycket god och turlistorna har hög turtäthet. Med buss: 420, 422-425, 428-430, 474, 492 från Slussen till hållplats Farstaviken.
Odelbergs väg 11