Typ Lager/Logistik

Kommun, område Göteborg, Göteborg

Area 27 m²

Kontakta annonsören

Ring Maria Karlsson på telefon: 031-719 06 54 Eller mejla din fråga

Kontaktuppgifter

Klövern AB
von Utfallsgatan 16 B
415 05 Göteborg

Maria Karlsson

Tel: 031-719 06 54

Företagsinformation

Klövern är ett fastighetsbolag som med närhet och engagemang erbjuder kunden effektiva lokaler i valda tillväxtregioner. Klövern är ett av de större börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige med kommersiella lokaler som inriktning. Klövern har ca 200 medarbetare fördelat på affärsenheter i prioriterade städer. Affärsenheterna fokuserar på kontakten med kunden. Egen personal, som rent fysiskt finns där hyresgästen valt att lokalisera sig, är en garanti för snabb service och bra marknadskännedom. Vår ambition är att vara marknadsledande i de städer där vi är verksamma.

Fler annonser från Klövern AB

von Utfallsgatan 21, Göteborg

Små förråd/lager med hög säkerhet. Förråden är ljusa, uppvärmda och välstädade. Här kan ni hyra förråd mellan 5-27 m2.

Beskrivning

Små förråd/lager med hög säkerhet. Förråden är ljusa, uppvärmda och välstädade. Här kan ni hyra förråd mellan 5-27 m2, hyra för ett förråd om ca 27 kvm 2 400 kronor/månad. Alla förråd är larmade och kameraövervakade dygnet runt. All in och ut passage registreras elektroniskt. Tillträde till förråden sker via egen nyckel och passagebricka. Tillträde till förråden alla dagar mellan kl. 06.00-22:30.

Utöver varmhyran tillkommer en uppläggningsavgift för nyckel och passagebricka på 395 kronor plus mervärdesskatt.

Omgivning

Närservice:Nära till Allum köpcenter med all tillgänglig service. I området finns flera lunchrestauranger.
Kommunikationer:Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Flera busslinjer trafikerar området. Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.
Omgivning/Natur:Fastigheten är belägen i Sävenäs Industriområde med närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi, Systembolag, Apotek mf l butiker. Närheten till E20 innebär 5 minuter till Göteborg centrum.

Storlek

Total:27 m²
Övrigt: 27 m²

Geografi

Adress:von Utfallsgatan 21
Område:Göteborg
Kommun:Göteborg