Banvaktsvägen 20

Hagalund , Hagalund
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

300 - 600 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Upptäck våra trivsamma laboratorielokaler.

Välkommen till Hagalund ett företagsområde i ett mycket kommunikativt läge, bara en kort bit från Stockholm city. Denna lokal är umärkt för dig som söker en trivsam laboratorie- och kontorslokal. Det finns möjlighet att hyra lokaler från 300-600 kvadrameter. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck alla möjligheter som denna lokal har att erbjuda.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 300 600

Ekonomi

Kontraktlängd:

Långtidskontrakt

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kassaskåpet 15

Byggår:

1945

Våningsplan:

2 av 3

Planlösning:

Moderna och välskötta laboratorie- och kontorslokaler. Utrymmet är uppdelat jämnt mellan laboratorie- och kontorsytor. Faciliteter inkluderar dragkåpor, destillerat vatten, flytande kväve, kvävgas, tryckluft och tillgång till ett kylrum.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är strategiskt belägen i Hagalunds Företagsområde, endast 1,5 km från Stockholms innerstad och 1,5 km från Solna centrum. Idag rymmer området en blandning av kontorshus samt lättare industri- och lagerbyggnader. Strax intill byggs nu Hagastaden. Närheten till Karolinska Sjukhuset och Institutet gör Hagalund lämpligt för företag inom life science.

Närservice:

I området finns matutbud med lunchrestaurang, snabbmatskiosker och café/bageri. För dina dagliga inköp finns en matbutik inom några minuters gångavstånd i Hagalund. Om du är i behov av professionella verktyg eller material, finns det flera proffsbutiker specialiserade på el, färg och verktyg i området. För de äventyrliga finns även ett uppskattat klättercenter. All övrig service finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlbergs station - S:t Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Från Hagalund går även buss 952 till Solna centrum. Buss 70 stannar i området och går mellan Universitetet och Frösundavik. Det går också bra att promenera till pendeltåget vid Solna station. Även för bilburna är läget perfekt, närheten till E4 och Norra Länken/Essingeleden gör att det bara tar ett par minuter att komma till Stockholm city.
Banvaktsvägen 20

Om Humlegården Fastigheter AB

Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera helt på sina verksamheter och få dem att blomstra, medan vi tar hand om resten. Du som hyr kontor hos oss kan vara säker på att vi alltid finns nära till hands, beredda att erbjuda bästa möjliga service, i fastigheter som förvaltas med stor omsorg. Humlegården – Miljöer att växa i.

Humlegården Fastigheter AB

Box 5182, Engelbrektsplan 1

102 44 STOCKHOLM

www.humlegarden.se

Fler annonser från Humlegården Fastigheter AB