Krossverksgatan 7 H

Limhamn , LIMHAMN
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

144 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Lager & logistik
  • Kontor
Lagerlokal med större kontorsrum för ca 3 arbetsplatser. Utmärkt läge med gångavstånd till Limhamns centrum samtidigt som Öresundsbron och ringlederna nås på ca 5 minuter med bil.

Ytor

  • Total yta:

    144 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kupolen 3

Dokument

Omgivning

Omgivning/natur:

Limhamn är en stadsdel i sydvästra Malmö och samtidigt en stad i staden med egen stadskärna. Stadsdelen är expansiv, och nya bostadsområden växer fram bland annat i hamnområdet samt norr om naturreservatet Limhamns kalkbrott. Invid Annetorpsleden innehåller utöver småindustrier och företagsetableringar även en bemannad bensinstation med tillhörande butik, en större livsmedelsbutik, skolor, gym, ishall samt grönområden. Inom några minuters bilväg nås anslutningsvägar till Malmös ringvägar, motorväg, Öresundsbron och Kastrup, samt Hyllie station. I området finns goda bussförbindelser.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fria parkeringsplatser inom fastigheten.

Närservice:

Lunchrestaurang finns i närheten. Limhamns centrum med all service ligger inom gångavstånd.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen invid Annetorpsleden, med närhet till ringvägarna. Här tar du dig på ca 10 min med bil till Malmö centrum. Du når från ringvägen också Öresundsbron som tar dig vidare mot Danmark. Bussförbindelse finns till Hyllie station där du enkel tar tåg till Malmö centrum eller mot Köpenhamn/Kastrup.
Krossverksgatan 7 H

Om Volito Fastigheter AB

Volito Fastigheter äger och förvaltar kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter i Malmöregionen. Verksamheten grundades 1997 och präglas av långsiktighet, effektiv förvaltning, hög servicegrad och nära relationer till kunder och partners. Vi arbetar kontinuerligt med att utveckla vårt bestånd och att stärka vår närvaro i Malmös mest attraktiva områden. Målet är inte att bli marknadens största aktör utan att positionera oss som den bästa avseende förvaltning och kundrelationer. Beståndet omfattar 21 fastigheter, fördelade på kontor, handel och bostäder, med en sammanlagd yta på 92 000 kvadratmeter. Tillsammans med Peab Projektutveckling äger och förvaltar vi även The Point och Quality Hotel View i Hyllie.

Volito Fastigheter AB

Skeppsbron 3

211 20 MALMÖ

www.volitofastigheter.se

Fler annonser från Volito Fastigheter AB