Stortorget 27

Centrum , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

179 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Lokal med rymlig rumsindelning!

Välkommen in i en underbar lokal i vår fastighet på Stortorget 27. Trägolv, stuckatur och en generös takhöjd i alla rum skapar en gedigen atmosfär. Lokalens 179 kvm är fördelade på fem rum i varierande storlek. I ett av de större rummen finns ett trevligt pentry med bardisk samt egen utgång till fastighetens gemensamma takterass. På Stortorget har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum. Runt hörnet ligger Lilla Torg med stort utbud av restauranger och gågata med butiker. Tvärs över torget ligger Malmös Centralstation med tåg- och bussförbindelser. Välkommen att kontakta oss för mer information om objektet eller för att boka en visning!

Ytor

  • Total yta:

    179 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

120911

Byggår:

1910

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Fastigheten rymmer inga parkeringsmöjligheter. Det finns möjlighet att hyra parkeringsplatser i närbelägna parkeringshuset Hans Michelsen på Adelgatan 1. Från 2022-07-01 tar Apcoa över administrationen kring dessa parkeringsplatser.

Närservice:

Det gemytliga området runt Stortorget ligger nära allt du behöver. I närheten av fastigheten finns en stor variation av olika restauranger, shopping och annan service.

Kommunikationer

Från Stortorget finns goda kommunikationer och du kan dessutom snabbt promenera till många populära platser i Malmö. Promenadavstånd till strategiska platser: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 5 minuter Stortorget - 1 minuter Centralstationen - 5 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.
Stortorget 27