Fabriksvägen 7

Hagalund , Solna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

311 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Trevlig lokal med egen lastport.

Välkommen till Södra Hagalund och Fabriksvägen 7. En kombolokal med kontor och lager. Lagerytan är ca 111 kvm, 4 meters takhöjd med egen lastport. Kontorsytan ca 200 kvm med större och mindre rum och öppen yta. Börja med att boka en visning idag, för att upptäcka alla möjligheter denna lokal har att erbjuda.

Ytor

  • Total yta:

    311 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Instrumentet 2

Byggår:

1943

Planlösning:

Fin lokal i gott skick. Lokalen har flera rum, ett stort och 3 mindre samt en öppenyta för gemensamma pauser och samtal. Det finns parkeringsplatser i anslutning till lokalen.

Omgivning

Omgivning/natur:

Hagalunds företagsområde ligger mycket strategiskt mittemellan Norrtull och Solna.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns parkering i anslutning till lokalen.

Närservice:

Det finns ett par lunchserveringar och ett bageri i området. All övrig service och ett bredare urval av restauranger finns på bekvämt avstånd i Solna Centrum.

Kommunikationer

Endast 3 kilometer från Norrtull, utmed Solnavägen ligger Hagalund. För bilburna är det enkelt att ta sig från E4/E20. Ett flertal busslinjer, bland annat buss 506 och 507 mot Odenplan/St Eriksplan och buss 513 mot Solna C, trafikerar området. Till Odenplan tar det ca 7 minuter med buss.
Fabriksvägen 7

Om Humlegården Fastigheter AB

Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera helt på sina verksamheter och få dem att blomstra, medan vi tar hand om resten. Du som hyr kontor hos oss kan vara säker på att vi alltid finns nära till hands, beredda att erbjuda bästa möjliga service, i fastigheter som förvaltas med stor omsorg. Humlegården – Miljöer att växa i.

Humlegården Fastigheter AB

Box 5182, Engelbrektsplan 1

102 44 STOCKHOLM

www.humlegarden.se

Fler annonser från Humlegården Fastigheter AB