Tulegatan 29

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

189 m²

Hyra

Tillträde

1/7 eller enligt överenskommel

Beskrivning

  • Kontor

Fantastisk sekelskiftesvåning runt hörnet från Odengatan!

Lokalen ligger 1 tr upp i huset med ett trevligt ljusinsläpp och takhöjd över 3 meter! Fönster både ut mot Tulegatan samt fastighetens innergård. Lokalen har ett flertal rum i fil ut mot Tulegatan som går att koppla ihop via dubbeldörrar. Lokalen har 2 WC varav en med dusch. Pentry är längre in i lokalen med bra tillhörande lunchplats. Avtalstid 3 år. Tillträde från 1/7 eller enligt överenskommelse. Varmt välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    189 m2

Ekonomi

Tillträde:

1/7 eller enligt överenskommel

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Tulegatan 29

Byggår:

1900

Renoveringsår:

2005

Våningsplan:

1 av 5

Dokument

Omgivning

Närservice:

Gott om service med butiker och restauranger på Odengatan.

Kommunikationer

T-bana: Grön linje från Rådmansgatan ca 3 min bort Bussar: Buss 4 stannar på Odengatan samt flertalet bussar från Odenplan Pendeltåg: Odenplan
Tulegatan 29

Om New Property AB

New Property är en ledande fastighetsrådgivare med ett heltäckande erbjudande från uthyrning till transaktion. Vi är den största uthyraren i Stockholm och möjliggör fastighetstransaktioner över hela Sverige. Vi har ett nytt sätt att se på fastighetsrådgivning som bygger på de förtroendefulla relationerna vi skapar, bekräftat i det stora antalet återkommande kunder. För oss står alltid kunden i centrum. Vi är länken mellan fastighetsägare och hyresgäster - säljare och köpare. Vi är experter på uthyrning, fastighets- och investeringsrådgivning. Vårt dedikerade team har gedigen erfarenhet, marknadsinsikt och engagemang av att skapa bestående värden för våra kunder. New Property grundades 2005, och har vuxit genom organisk tillväxt till att idag vara ett partnerägt bolag med ett team av 30 erfarna fastighetsrådgivare.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB