Johannesbäcksgatan 59

Gränby , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

54 m²

Hyra

2 350 kr/m²/år

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
Här erbjuds en lokal med ett ypperligt skyltläge längs Fyrislundsgatan. Lokalen har stora fönster i två väderstreck och entré ut mot gatan. Lokalen passar perfekt för någon form av behandling eller dylikt. Här är det mycket folk i rörelse både dag och kväll. Till Gränbystaden tar det ca 10 minuters promenad och det finns mycket bra gång- och cykelvägar i området. Kommunikationen är mycket lättillgänglig och det finns ett gediget utbud av service i närområdet. För mer information och visning kontakta ansvarig mäklare Zouhair Hörngren Ayed, 018-60 60 06 Varmt välkommen!

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Butik 54 2 350

Ekonomi

Utgångshyra kr/m2/år:

2350

Utförande

Planlösning:

Butikslokal med en öppen yta om 54 kvm. Det är stora fönster i två väderstreck och entré mot Fyrislundsgatan. Ett perfekt synligt läge.

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger ett stenkast från Årsta centrum där det erbjuds allt från vårdcentral, tandläkare, flertal förskolor, ICA Supermarket, apotek och en hel del andra serviceutbud. Precis i anslutning till bostadsområdet finns en trevlig grönskande park och bortanför den finns den stora Årstaparken med stora grönytor. På endast ett fåtal minuter tar ni er med enkelhet till det mycket omtyckta Gränby Centrum som inrymmer alla butiker som kan tänkas behövas. Utanför bostaden har ni även goda bussförbindelser och till Resecentrum tar det ca 10 minuter samtidigt som bilpendlaren snabbt och enkelt når E4:an via både den norra och södra påfarten.

Kommunikationer

Utanför lokalen finns goda bussförbindelser och till Resecentrum tar det ca 10 minuter samtidigt som bilpendlaren snabbt och enkelt når E4:an via både den norra och södra påfarten.
Johannesbäcksgatan 59