Torgny Segerstedhts Allé 92 B

Rosendal , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

43 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik

Butikslokal med ett toppenläge nära nya torget i Rosendal!

I ett av Rosendals mest centrala lägen på Torgny Segerstedts allé och nära det nya torget Rosendals torg ligger denna lokal i markplan om 43 kvm. Lokalen är en hörnlokal med stora fönster som ger ett generöst ljus. Lokalen har genomgående ljus och fräsch färgsättning och är rustad med ett pentry och en RWC, Förutom butikslokalen finns det tandläkare, restaurang och café i fastigheten. Allt eftersom Rosendal växer ökar utbudet av service runt om i stadsdelen och det här är ett perfekt läge på paradgatan! Rosendals Multihus håller på att färdigställas och kommer inrymma idrottshall, kultur och musikupplevelser med trygghetsfokus och beräknas stå klart under hösten 2024. Kollektivtrafiken går längs huvudstråket Torgny Segerstedts allé och 3 busslinjer stannar precis vid torget. Rosendal är en ny stadsdel i södra Uppsala som växer fram och i området kommer det finnas 5 000 bostäder när området är färdigbyggt. För mer information och visning, kontakta Claes Du Rietz, 018-60 60 02 eller mail claes.durietz@maklarhuset.se. Varmt välkommen!

Ytor

  • Total yta:

    43 m2

Utförande

Planlösning:

En öppen butiksyta om 43 kvm med entré och stora fönster ut mot Torgny Segerstedts allé- Lokalen är genomgående ljus och fräsch och är rustad med ett pentry och en RWC.

Omgivning

Omgivning/natur:

Rosendal ligger mitt i ett av Sveriges främsta kunskapskluster med två universitet och ett av landets största sjukhus som grannar. Härifrån tar det bara några minuter att cykla till Uppsalas centrum. Området expanderar och är en mix av bostäder, handel, service och här finns USIF Arena med gym, tennis- och paddelbanor mm. I området finns både Ica och Hemköp. Direkt närhet till värdefulla park- och naturområden med höga rekreationsvärden.

Företag i närheten:

I området som bara växer erbjuder flertalet restauranger, pizzerior, Café Lejon, sushibutik, grönsakshandel, inredningsbutik mfl . Livsmedelsaffär i Ica Nära och den nyligen öppnade Hemköp. Vårdcentral, läkarmottagning, tandläkare och apotek finns i området och i närtid kommer även ett systembolag att öppnas.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med stadsbussar som trafikerar genom området med flera gånger i timmen. Bra gång- och cykelvägar in till centrum.
Torgny Segerstedhts Allé 92 B